Bir süredir kullandığım motorumu satma kararı aldım. Ama fiyat konusunda kararsız kaldım. Ayrıca bir konu olarak açmıştım bunu ama burası esas yeri bu motosikletin. Bir de sizlerin fikrini almak istedim:
Merhaba arkadaşlar, bu yaza Kawasaki Vulcan S ile girebilmek için motosikletimi satacağım. Ancak forumda sahibinden.com üzerindeki tüm ilanlara yapılan genel yorum olarak gördüğüm "çok pahalı" damgasını yemek istemiyorum. Öte yandan motosikletimin çok ucuza da gitmesini istemiyorum.
Fotoları eklemeden önce;
Motosiklet hakkında bilgiler:
Marka: HYOSUNG
Model: GV 250 Aquila
Tipi: Cruiser
Üretim Yılı: 2014
Trafiğe Çıkış: 09.10.2014
Renk: Lacivert
Muhafaza: Ücretli Kapalı Garaj
Katettiği Yol: 1200 km (düzenli kullanımda olduğundan artabilir)
Son Periyodik Bakım: 1009 km - 11.04.2015
Bakımların Yapıldığı Servis: Kadıköy BAY-MOTO
Kalan Garanti Süresi: 1,5 yıl veya 28800 km
Aksesuarlar:
1. El yapımı fiber kafa karenajı, kısa camlı, füme cam filmli, önünde Airbrush Hyosung Logolu - 1200 TL
2. Karenaj Boya işçiliği - 300 TL
3. Ön çamurluk tampon demiri - 250 TL
4. Arka çamurluk tampon demiri - 250 TL (Henüz takmadım)
5. Önde çiftli led sis farları, karenajın içinde açma kapama switch'li - 70 TL, elektrik işçiliği - 100 TL
6. Depodaki çıkartma olan marka model yazıları sökülüp airbrush ile Aquila yazımı - 350 TL
7. Orta Sehpa - 50 TL
8. Highway Hawk Sürücü ve Artçı Uzun Yol Peg'leri - 500 x 2 = 1000 TL (
link)
9. MSA yapımı paslanmaz çelikten ön koruma demiri - 300 TL
10. MSA yapımı paslanmaz çelikten sırt minderli sissy bar - 250 TL
11. MSA yapımı paslanmaz çelikten sissy bara monteli port bagaj (yüklük) - 125 TL
12. Nikelajlı artçı ve çanta koruma demirleri - 500 TL
13. Armode AR 750 Kilitli deri çantalar - 300 TL
14. App plaka - 25 TL
15. 2. bir stop lambası, ledli, çakarlı, portbagaja ve frenlere bağlı - 25 TL, elektrik işçiliği - 100 TL
16. Çanta demirlerinin arkasında yüksek araçların görebilmesi için açılı duran led sinyaller - 50 TL - elektrik işçiliği 100 TL
17. Portbagajın üstünde kenarlara doğru açılabilen nikelajlı, ayarlı geniş yük taşımaya elverişli taşıyıcılar - 200 TL
18. Michelin City Grip takım lastikler - 550 TL
Kısaca
6095 TL değerinde aksesuarı mevcut.
Hediyeler;
Prosev mafsallı dizlik,
Prosev yazlık fileli deri, kemik koruyuculu eldiven
Shinko marka hiç kullanılmamış sıfır km orijinal lastikler (aldığım gün değiştirdim, 1 km dahi kullanılmadı)
Yanında verilecek diğer evrak ve eşyalar:
Orijinal takım çantası ve aletleri
Yedek anahtar
Garanti Belgesi
Fatura
Hem Türkçe hem İngilizce Kullanım Kılavuzu (Türkçesini ben bastım)
Soğuk damgalı büyük plaka (Muayene için bu plakayı takmalısınız, muayene pulunu ona yapıştırıyorlar)
Orijinal sürücü ve artçı peg'leri
Eksiler:
İlk aldığım gün kontrol edemeyip egzostu, fren manetini ve aynanın arka bağlantı parçasını duvara sürttüm. (Tek kazası)
Ön çamurlukta rötuşlanmış, fırlayan taşlar sonucu oluşan çizikler. Rötuş yapmama rağmen, yeni çizikler yine var, engel olamıyorum.
Arka çamurluktaki çizikler.
Şimdi arkadaşlar bu motosikletin 12500 TL olan piyasa fiyatı + plaka, ruhsat, trafik sigortası masrafları ~400 TL + benim yaptığım aksesuarları 6095 TL eklediğimizde 18995 TL oluyor. Benim aklımdaki fiyat 14500 TL. Sizce uygun mudur, değil midir ? Önerileriniz nedir ?
Fotoğraflar(*)
(*)Telefon ile çekildiğinden kaliteleri iyi değil