uniteksin fiyat politikası hyosoungu bence benim fikrim bitirir.. ben normalde fiyatlara asla ve asla yorum yapmam ama 13500 bence 250lik hiç bir teknolojik açıdan esprisi olmayan bir cruiser için sadece hyo için değil japonlarda dahil cruiser için çok fazla.. hani super sportlar falan grenajlı havalı duruşu var anlarım..
benki gv yi en çok savunan ve tutan insanlardan biriyim ama bu fiyatlarda satmaları şahsi fikrim bana kalırsa çok zor.. ve bu fiyatlara paralel olarak ikinci elide artar ise ikinci elide ölür benim şahsi fikrim.. fiyatlara normalde hiç ama hiç yorum yapan biri değilimdir mal satıcınındır para alıcının der geçerim ama burda görünen köyde kılavuz istemiyor.. umarım regalin eskiden başına gelenler gelmez.. regalide bitiren bu özgüven malımız kaliteli çok tuttu biz satarız mantığı olmuşdu.. fiyatları arttırdılar hem sıfırını hem ikinci elini bitirdi bu mantık zamanında..
ikinci elde 5-6 bin tl ye lifan 250-b ler var 2013-2014 modelleri, 2015 model efi enjeksiyon sistemli rks cruiserlar 8 bin tl 9 bin tl ye var ,daelim daystarlar var 2013 modeller 7-8 bin tl lere,regaller var her türünü 6,7,8 bin tl ye bulmak mümkün, kübanın var eski keway superlight ı almışlar kendi isimleriyle üretiyorlar.. kısaca gv vazgeçilmez değil.. umarım yol yakınken bunu görürler..