Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Hero X Pulse 200
bu arada benimde lastikler aynı kenan abininki gibi ön lastik biraz daha sert gibi elle kontrol ettiğim zaman.. arka lastik 2.5 aylık ön lastik ise nerdeyse 1.5 yıllık.. arada bir sertlik farkı var, keşke ön daha yumuşak olsaymış ama yapacak birşey yok artık.. önümüze bakıcaz.. ayarlayabilirsem cumartesi taktırıcam, işi çabuk bitirirlerse takıldığı gün rodajını yaparım lastiklerin iznik gölüne gidip geldimmi tamamdır :)

shinkoları aramam diye umuyorum bakıcaz.. :)

bu arada oponeo satışlar çoğalınca fiyatları baya arttırdı. sava alıcak arkadaşlar savanın türkiye web sitesine girip ordan sipariş verebilirler. ilk fiyatı 95 olan lastiği 120 falan yaptılar galiba..

Günaydın,
arkadaşlar şu kardeşinize akıl verin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-temiz-bakimli-orijinal-132339375/detay

kayseriye gitmeye değer mi bu motor için ? orjinal km ve sadece h.sonu kullandığını yazmış.. üstelik 2009 trafiğe çıkışlı..

Slayer sağdaki manetin kırık oldugundan baslar,amortisoru tutan civata kafalarindaki aşınmadan devam eder,yatan motorun yağının durumundan bahseder,lastik istediğini söyler,hatta mesnetteki anahtarlik izinden ve koltuktaki cokmeden dolayi kilometreye de laf eder,motoru almadan sogutur seni:)
En iyisi al motoru,uğraş dur:)

Slayer sağdaki manetin kırık oldugundan baslar,amortisoru tutan civata kafalarindaki aşınmadan devam eder,yatan motorun yağının durumundan bahseder,lastik istediğini söyler,hatta mesnetteki anahtarlik izinden ve koltuktaki cokmeden dolayi kilometreye de laf eder,motoru almadan sogutur seni:)
En iyisi al motoru,uğraş dur:)

manet, mesnet ne abi. orası neresi :) anlayanın bakması farklı tabi. koltuk çökmesi inş. sürücünün kilolu olmasındandır. diğer dediklerinin ne olduğunu bilmediğim için bişey diyemicem Levent :)

taa kayseriye gidecem abi aldıktan sonra acı gerçekleri öğrenmek daha kötü. otobüsle gidip gelmeyi düşünüyorum.motor biraz daha kafama yatarsa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Söyledikleri aslında doğru da olsa gereksiz detaylar, bakma sen :) Motor sağa düşmüş önemli bişey olmamış, lastikleri ve zinciri değiştirirsen mis gibi motorun olur.

Ben anlamam,anlayan slağyer efendi.o yorum yapsın

sende küsme Levent :) siz lazımsınız bize.bu forum sayesinde gv250 de karar kıldım. her km de hayır dua edicem size :)
müsait olduğunda bunlara da bi bakıver dostum.yorumlarını bekliyorum. aslında herkesin yorumlarını bekliyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gv-250-sorunsuz-makina-146930511/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-kazasiz-boyasiz-gv250-140383386/detay

abi adamın adını vermeden yorum yapmıyor :)

2 link daha attım arkadaşlar, yorumlarınıza göre h.sonu rotam belli olacak..

Onları Rıdvan'a sor dostum.ben anlamam hakkaten:)
Bana sorarsan ilk söylediğini al,yağını filtrelerini bujilerini değiştirip sırıta sırıta gez derim.hic yıpranmamış alet..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence ilk ilandakini al. Eskişehir'deki de km'si orijinal ve temiz görünüyor, diğerinde hiç detay yok zaten.

Bu arada serviste denk geldiğim bir arkadaş 2006 model 22000 km'de motorunu satıyor, sanıyorum fiyatı 6000 civarı, gayet temiz.

Bence ilk ilandakini al. Eskişehir'deki de km'si orijinal ve temiz görünüyor, diğerinde hiç detay yok zaten.

Bu arada serviste denk geldiğim bir arkadaş 2006 model 22000 km'de motorunu satıyor, sanıyorum fiyatı 6000 civarı, gayet temiz.

kayseri dekinin trafiğe çıkışı 2009 olması ve km sinin düşük olması daha çekici geliyor,pazarlıktan sonra fiyatlar ne olur onu bi açıklığa kavuşturayım. eskişehir dekinin aksesuarları, lastiklerinin ve akünün yeni olması artıları.bu artılar kayseri deki düşük km ile karşılaştırınca artı olarak kalmaya devam eder mi. oraya gitmekte bir masraf çünkü.aynı şekilde arkadaşının motorunun artıları var mı bunları karşılaştırmak lazım.

abi bu ne ya, şimdiden beynim sulandı.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
kayseri dekinin trafiğe çıkışı 2009 olması ve km sinin düşük olması daha çekici geliyor,pazarlıktan sonra fiyatlar ne olur onu bi açıklığa kavuşturayım. eskişehir dekinin aksesuarları, lastiklerinin ve akünün yeni olması artıları.bu artılar kayseri deki düşük km ile karşılaştırınca artı olarak kalmaya devam eder mi. oraya gitmekte bir masraf çünkü.aynı şekilde arkadaşının motorunun artıları var mı bunları karşılaştırmak lazım.

abi bu ne ya, şimdiden beynim sulandı.

eğer aksesuar düşünüyorsanız motoru full yapmak 1000 liraya mal oluyor sanırım. kayserideki motora bunuda ekleyin motoru uzun süre kullanıcaksanız zaten vereceğiniz paraya değicektir.. ama yok ben 1-2 sezon sonra satarım diyorsanız aksesuar eklemeden kullanır satarsınız en fazla koruma demiri taktırırsınız..

istanbuldaki ilan anlattığına göre aynı benim gibi kullanıyor km side benimkiyle aynı :) km takıntınız yoksa ve motor haikaten anlattığı gibiyse 28 bin km çok birşey ifade etmez motor daha yeni açılmış bile diyebilirim biraz abartarak :) aksesuarlarıda var.. ve yol masrafıda yok.. tabi modelin eski olmasından dolayı ufak tefek paslanmalar olabilir boyanın durumuda bakılıp bakılmadığına bağlı ama biraz parlaklığını kaybetmiş olabilir..

eskişehirdekide temiz gözüküyor zaten klüp motoru motordan anlayan bir sürü insanın içinde güzel bakılmıştır diye düşünüyorum..

yine size kalmış üçüde olu gibi geldi bana kayserideki motoru istanbula getirmek biraz sıkıntı olabilir.. ama tertemiz olsun dersenizde o çile çekilir bence

istanbul daki için aklımda soru işaretleri var, tek fotoyla satış mı olur diyorum.
diğer ikisi arasında kaldım, bütçem de çok değil zaten. uzun yıllar kullanmak niyetimdeyim ama belli de olmaz. önce bana koruma demiri + sisy bar şart.. kayseri yolu da büyüyor gözümde, otobüsle getirme masrafını geçtim. motora zarar vermeyelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar