beyler aranıza katılacak biri olarak kışlık giyim seçimleriniz hakkında bilgi almak isterim. soğuk havada hangi kıyafet ve markaları tercih ediyorsunuz. tecrübeye saygım sonsuz..
Beyler motorun çalışmasında gitmesinde sıkıntı yok ama arada giderken gazı kesince stop ediyor. Hemen marşa basıyorum yeniden alıyor var mı daha önce başına gelen birisi sebepleri ne olabilir?
arkadaşlar herkese selamlar. motorumu satmaya karar verdim, size de bilgi vermek istedim. daha toplamda 2000 km bile yol yapamadım. geçtiğimiz yaz Afganistandaydım, önümüzdeki yaza nasip olursa bebek bekliyoruz. zaten motor 1 senedir yattı, en az 1 sene daha yatacak ve buna gönlüm el vermiyor. iki numarayı da kurtardıktan sonra tekrar daha iyisini almak üzere biraz ertelemeyi düşünüyorum. çevrenizde arayan varsa bakımlı motordur, dosta gitsin isterim. herkese kazasız belasız keyifli km ler. motorun ilanına ait link http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...urdan-temiz-aksesuarli-vstrom-152654345/detay
Deme yavMustafa,
çalıştığım fabrikada ki elektrikçiyle muhabbet ediyodum az önce, dün akşam motoru yakından gördüm, kocatepe de araba kilitçisi arkadaş çağırdı dedim. akraba çıktınız adamlababasının adı Şadan , burda ki arkadaşta Şamil..