Arkadaşlar malum önümüz kış forumlarda kışın motosiklet bakımı ile ilgili birçok tazı var ancak buraya da yazmak istedim, kışın kullanmayacağınız motorunuz için neler yapıyorsunuz enjeksiyonlu ve ya karbüratörlü olmasına göre işlemler değişiklik gösteriyor mu?
Kışın kullanmayacağın motorunu bana veriyorsun, bütün dertlerden kurtuluyorsun (kışın kullanılmayan motosikletleri koruma ve yaşatma derneği)
Çoğu yerde abartılı anlatımlar var ama bence akünü söküp eve götür hatta şarj aletin varsa şarja tak, motoru komple wd40'la spreyle (kullanmaya başlayacağın zaman balata spreyiyle temizleyebilirsin), zincirini de yağla yeter.
Depoyuda fulle 2-3 ay yatacak motorun icindeki benzini de 2-3 ay sonra kullanma... Tamamini bosalt... Dimi![]()
Depoyuda fulle 2-3 ay yatacak motorun icindeki benzini de 2-3 ay sonra kullanma... Tamamini bosalt... Dimi![]()
iyi geyik dönmüşEvet evet öyle yap, ama benzini yere dökme bir bidona koy ben gelip alırım. :mrgreen:
Herkese merhaba,
Malum kış geliyor. GV250'mi kışın kullanmayacağım. Üzerine bir örtü almak istiyorum. Benim önde rüzgarlık camım da var. Bu camı da tolere edecek şekilde örtü önerilerinizi paylaşabilir misiniz? Özellikle örtü kullanıcıları yanıtlarsa sevinirim. Kullanıcı deneyimine ihtiyacım var. Yanıtlayan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Senin olduğunu bilmiyodum kusura bakma bana bi arkadaşım hediye etmişti. Linki burada:
http://www.feyizoglu.com/KA-610-Ruzgar-Siperli-287-i-Universal_45713.html#0
ATV brandasi alırsanız cami da kurtarır,kenarları lastikli ve egsoza yapışmıyor pek
Tecrübeye her zaman saygı duyarım. Teşekkürler. Bu durumda atv örtülerine bakacağım.Ben kullandım ATV icin olanı,gayet guzel siz ridvana bakmayın![]()
1000. Sayfayi gectik ya ortalik baya senlenmis.. Eee tahminler uzerine de DR. RİDVAN USTA'nin 1000. Sayfa acilisini yapmasini kutlarim..
Ewet arkadaslar gelelim okumaktan haric arada bu sayfamiza yazmamin nedenine.. Bir aksilik olmazsa sayet 2007 model bi gv ile salidan itibaren bir nikah yapiyoruz. Artik bol bol burada sizinle olurum.. Pazertesi aksami yola dusup sali gunu gv ye nikahi basip geliyorum. Tuv de calismamin vermis oldugu avantaj ile km'sinin orijinal oldugunu biliyorum. Zinciri falan da degismis akusu yeni.. Aslinda 0 km istiyordum ama 2014' te gelecek olmasi ve fiyatinin 10000'in uzerine cikmasi nedeni ile ikinci ele yoneldim.. Simdilik ii forumlar... Sabirsizlik icime dustu bile..
1000. Sayfayi gectik ya ortalik baya senlenmis.. Eee tahminler uzerine de DR. RİDVAN USTA'nin 1000. Sayfa acilisini yapmasini kutlarim..
Ewet arkadaslar gelelim okumaktan haric arada bu sayfamiza yazmamin nedenine.. Bir aksilik olmazsa sayet 2007 model bi gv ile salidan itibaren bir nikah yapiyoruz. Artik bol bol burada sizinle olurum.. Pazertesi aksami yola dusup sali gunu gv ye nikahi basip geliyorum. Tuv de calismamin vermis oldugu avantaj ile km'sinin orijinal oldugunu biliyorum. Zinciri falan da degismis akusu yeni.. Aslinda 0 km istiyordum ama 2014' te gelecek olmasi ve fiyatinin 10000'in uzerine cikmasi nedeni ile ikinci ele yoneldim.. Simdilik ii forumlar... Sabirsizlik icime dustu bile..