Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm,
1000 sayfa camiaya hayırlıolsun...bugun yeni bir dertle karsinizdayim.Keyfi de derdi de bitmiyor.
balata ötmesi... ön ve arkada da var.Ön fren de bariz bir şekilde rahatsız edici oldu.Bir yokuştan aşağıya inerken fren yapinca çevredeki insanlar donüp bakiyor.Yada kırmızı ışıkta cevredeki arabalar( bu kısmı güzel aslinda) . ön diskteki ses cok yogun.arka kampana biraz daha katlanılabilir.
Servise 2 ay once götürdüğümde disk yeni old icin dediler ama artık yeniligi kalmadı.Diskin egilmesine neden olacak bir kazam yok.
Kozmetik bir sorun old.biliyorum ama ciddi can sıkıcı.

slm,
1000 sayfa camiaya hayırlıolsun...bugun yeni bir dertle karsinizdayim.Keyfi de derdi de bitmiyor.
balata ötmesi... ön ve arkada da var.Ön fren de bariz bir şekilde rahatsız edici oldu.Bir yokuştan aşağıya inerken fren yapinca çevredeki insanlar donüp bakiyor.Yada kırmızı ışıkta cevredeki arabalar( bu kısmı güzel aslinda) . ön diskteki ses cok yogun.arka kampana biraz daha katlanılabilir.
Servise 2 ay once götürdüğümde disk yeni old icin dediler ama artık yeniligi kalmadı.Diskin egilmesine neden olacak bir kazam yok.
Kozmetik bir sorun old.biliyorum ama ciddi can sıkıcı.

Motorunu temizle tozlu tozlu kullanma sorun hallolur. Balata spreyi alıp temizlemeyi de deneyebilirsin ama pahalı bir çözüm, değmez bence. :)

Orijinal olanlar ötuyor birader,bana serviste soylemislerdi ilk gun değiştirmiştik.ama arka balataya cozum bulamadım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Orijinal balatalar biraz dandik. Ön balata uygun çok seçenek olduğu için çözülebiliyor ama arka da ebc de ötüyor, orijinali de. Tabi arka ötüyor dediğim pek ses yapmaz, genelde nemli/ıslakken ses yapar.

Vaay vay 1000 sayfa olmuş dile kolay çoktandır takip edemiyorum forumu baya bi sayfa birikmiş okumam gereken bu arada motorumu satılığa çıkardım kısmet olursa F650GS almayı düşünüyorum tabi piyasalar biraz yavaş gibi kısmet diyelim.

Vaay vay 1000 sayfa olmuş dile kolay çoktandır takip edemiyorum forumu baya bi sayfa birikmiş okumam gereken bu arada motorumu satılığa çıkardım kısmet olursa F650GS almayı düşünüyorum tabi piyasalar biraz yavaş gibi kısmet diyelim.

Bende kısmetse gv 250 kullanıp piştikten sonra aynı modeli almayı düşünüyorum :) Bu arada 1000. sayfa kutlu olsunn :flower:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
1000.sayfaya gelmişiz.Ben şampanyanları getireyim.:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Şuan neden online beklediğini açıklıyor, işin yok mu olum senin :mrgreen:

Ne alakası var la denk gelmiş, hem nereden bilecem ben Hakan'ın o saniye mesaj yazacağını. :mrgreen:

Orijinal balatalar biraz dandik. Ön balata uygun çok seçenek olduğu için çözülebiliyor ama arka da ebc de ötüyor, orijinali de. Tabi arka ötüyor dediğim pek ses yapmaz, genelde nemli/ıslakken ses yapar.

ön balata da sese neden olan kısım disk aynası mı? Sadece aynanın degismesi yeterli mi? önerebileceginiz kaliteli/ uyumlu marka model,satan yer var mı?

Merhaba arkadaşlar.Benim GV250 de de arka frenlerle başım dertte hafif bastığımda hiç tutmuyor biraz fazla bastığımdada hemen kitleniyor ve kaydırıyor devamlı ayarı ile oynuyorum fakat pek bi değişiklik göremiyorum.Çok güvensiz bir sürüş oluyor benim için sorun nedir balata bitmiş yada kirli felan olabilirmi ? Motorum 4000 KM de 2013 model..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu da 10.000 mesaj önce söz verdiğim gibi, 20.000. mesaj :bounce: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar