1000. sayfanın ilk mesajını da yazmış bulunuyorum :bounce:
Senden başkası yazamazdı zaten
1000. sayfanın ilk mesajını da yazmış bulunuyorum :bounce:
Senden başkası yazamazdı zaten![]()
slm,
1000 sayfa camiaya hayırlıolsun...bugun yeni bir dertle karsinizdayim.Keyfi de derdi de bitmiyor.
balata ötmesi... ön ve arkada da var.Ön fren de bariz bir şekilde rahatsız edici oldu.Bir yokuştan aşağıya inerken fren yapinca çevredeki insanlar donüp bakiyor.Yada kırmızı ışıkta cevredeki arabalar( bu kısmı güzel aslinda) . ön diskteki ses cok yogun.arka kampana biraz daha katlanılabilir.
Servise 2 ay once götürdüğümde disk yeni old icin dediler ama artık yeniligi kalmadı.Diskin egilmesine neden olacak bir kazam yok.
Kozmetik bir sorun old.biliyorum ama ciddi can sıkıcı.
Vaay vay 1000 sayfa olmuş dile kolay çoktandır takip edemiyorum forumu baya bi sayfa birikmiş okumam gereken bu arada motorumu satılığa çıkardım kısmet olursa F650GS almayı düşünüyorum tabi piyasalar biraz yavaş gibi kısmet diyelim.
abi sana sahibinden.com da camı nerden aldığını sordum neden sallamadın beni![]()
Hakan da benimle aynı dakikada yazmış ama saniye farkıyla kaçırmış, daha 20000. mesajı yazacam, 10000'i de yazmıştım zaten. :mrgreen:
Şuan neden online beklediğini açıklıyor, işin yok mu olum senin :mrgreen:
Ne alakası var la denk gelmiş, hem nereden bilecem ben Hakan'ın o saniye mesaj yazacağını. :mrgreen:
Orijinal balatalar biraz dandik. Ön balata uygun çok seçenek olduğu için çözülebiliyor ama arka da ebc de ötüyor, orijinali de. Tabi arka ötüyor dediğim pek ses yapmaz, genelde nemli/ıslakken ses yapar.