Bakımdan bakıma görülen müşteri makbul olmuyor iste![]()
Bakımdan bakıma görülen müşteri makbul olmuyor iste![]()
Buralarda pek bulut bile yoktu![]()
İllaki ufak tefek sıkıntısı olacaktır elbet. Bugün bisiklet bile sürerken sıkıntı yaşanıyor ki motorda olası şeyler tabi. Şöyle bir durumda var hergün hergün arıza çıkartsında istemem ki bu benim ilk motorum olacağı için bu durumda motordan soğurum diye düşünüyorum. Titizlikle bakacağıma eminim zaten hani derler ya malı kıymetli. Aynen öyleyimdir ne olursa olsun itina ile bakarım zaten zar zor denkleştiriyorum parayı : )
Yan cantalar için koruma demiri felan gerekio mu amortisöre felan surt memesi için napabirz
Yapı itibariyle sakin aksiyondan uzak bir insanım daha önce gt 250r düşünüyordum baktım oturuşu kalkışı sürüşü bana göre değil. Rahat olsun sorunsuz olsun ne bileyim hafta içi okula giderken hafta sonu kız arkadaşımı alayım bir urla seferihisar yapayım diye düşünen biriyim. Bu erken yaşta içimin geçtiğini söyleyen çok arkadaşım var (yaş 25 olmasına rahmen) :salut: 3-4 sene allah nasip ederse değiştirmem ilerdede alırsam zaten bmw 650 gs alırım :mrgreen:konjektör sorunu bende yaşadım 21.000 km de konjektör değiştirdim orjinali takıldı sanırsam 90 liraya gerçi biraz geçirdiler işçilikten ama konjektör 90 liraya geliyor
şuan 26.000 km ye yaklaşıyor en son konjektör sorunu yaşadım başka sorun yaşamadım bakımlarını yapıcaksın kız gibi seviceksin motoru chopper gibi kullanıcaksın sakin sakin o zaman hiç sıkıntı yaşamazsın ve motorun ömrü çoooook uzun olur eğer uzun süre binerim dersen almalısın biraz binip yükselticem dersen çinlide alabilirsin sorunlu olur ama satar büyük japon alırsın sana kalmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:49 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-2-el-15-38-cm-krom-ape-hanger-gidon-ucretsiz-kargo-132164642/detay
acaba bu gidonu taksam olurmu? çok yüksek olsun istemiyorum kablolar uzamıycak bir kerekolum yukarda kalsında istemiyorum tam düz olsun istiyorum kendi rahatım için acaba nasıl olur
[/COLOR]http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-2-el-15-38-cm-krom-ape-hanger-gidon-ucretsiz-kargo-132164642/detay
acaba bu gidonu taksam olurmu? çok yüksek olsun istemiyorum kablolar uzamıycak bir kerekolum yukarda kalsında istemiyorum tam düz olsun istiyorum kendi rahatım için acaba nasıl olur
eylülün sonlarına doğru bursa-istanbul-edirne-çanakkale-erdek-bursa yapmayı planlıyorum yaklaşık 1000 km lik bir yol...
üskdarda kanaat lokantası var önceden orda bir yemek yedim kaç senedir unutamadım gidip tekrar yiycemistanbulda 1 gün kalıcam abimin evinde.. ertesi sabah yola çıkıp edirnede tava ciğer yiyip aynı gün geliboludan karşıya vapurla geçip erdekte eski bir arkadaşımla rakı sofrası kurup 1 gece konakladıktan sonra bursaya dönmek
tabi köprüleri ve ücretli otoyolları kullanmıycam hem zevkli olmuyor hemde para vermeyi hiç sevmem bu tür şeylere..
edirneye giderken sanırım e.5 ten aryrılmadan gidersem otoyolun altında eski yol var oraya yönlendiriyor yol
şimdi çalışıyorum para biriktiriyorum hesaplarma gör 350 liraya ihtiyacım var bana bu yollar hakkında tavsiye verirseniz sevinirim trakya tarafına ilk defa geçiyorum motorla beya :cherry:
canakkale'ye geliboluda degil kilitbahir'den gec. hem daha ucuz hem de cok guzel manzarasi olan bir yol. geliboludan gecersen lapseki-c.kale arasinin asfalti kamyonlardan dolayi cok bozuk. kilitbahir, eceabattan 3-4 km sonra. gelibolu'dan sonra dumduz devam etmen yeterli bir yere sapma![]()
Artik msjlarimi okumuyorsun dostumozelden yaziyorum ama peeehhh
![]()
hocam gormemisimdir, yoksa estagfurullah.
bu arada beyler ben yine motoru ilana koydum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-tertemiz-bakimli-ve-full-aksesuarli-2009-model-136946538/detay/
hocam su an elimde orijinal olmayan sissy bar ve biraz yipranmis cantalari var. ayin 10'unda istanbul'da olacagim, musait zamaninizda goruselim begenirseniz sizin olsun![]()