peki nasıl hallettin ? Aslında ben aküde hiç sıkıntı yaşamadım hep tek seferde marş aldı. 2 hafta beklettiğim zamanlarda bile
4+44 ün dediği buydu ben de kabullenmiştim. yani sorun olmayan modellerde mevcutsa bu sorunun üstüne gitsem iyi olur. hakikatten can sıkıcı olabiliyor bazen. Fi nin 3 4 defa ilk motoru çalıştırıp standart yanması söndükten sonra 2 metre gidince çok kısa yandiğinı gördüm.
rölanti valfi yada sıcaklık sensörünü nasıl test edebilirim?
benim motorum 2006 model usta ölçtü vb kontrollerini yaptı konjektörün yeterince şarj etmediğini söyleyerek değiştirdi. ondan sonra böyle bir sorunla karşılaşmadım. Ama şunu söyleyebilirim hiç bir usta ben bilmiyorum demiyor doğru ya da yanlış muhakkak bir müdehalede bulunuyor onun için işinin ehli bir ustaya gitmende yarar var gözümüz gibi baktığımız motorumuz söz konusu üstelik
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
bu arada arkadaşlar tamirde çok dikkatli olsunlar bir çok üç kağıtçılık dönüyor tamirhanelerde sizin arızalı yada sağlam parçalarınızı çıkma parçalarla değiştirip sizden sıfır ürün parası alabiliyorlar daha önceki motorumdan başıma geldiği için biliyorum çıkan parçaları bırakmasanız iyi olur. Bu tür olaylara karşı da uyanık olmanızı tavsiye ederim (işinin ehli dürüst ustaları tenzih ederim ama piyasa böyle )