Merhaba, bir soruyla daha karşınızdayım; Armode AR-103 çantasını kullanan var mı? önerir misiniz? Sinyal falan taşımadan direkt kullanabiliyormuyum? Bir de kullanan var ise resim paylaşabilir mi?
Teşekkürler..
tekrar selamlargörüşelim buralardaysanız uygun olunca
camı bi siteden aldım araştırılmış bişe değil yani
öle çok büyük değil aparatları tam da gv'ye uymadı ama bi şekilde tutturdum yakıştı
ya arkadaslar MSA dan sisy bar yaptıran varsa bi resim koyabilir mi ? dusunuyorum orjinalıni mi alayım dıye bir turlu karar veremedım MSAdakininde seklını bilmiyorum sizce hangisi daha iyi olur ?
Sahibindende var bikaç tane de bence görüntü olarak orijinali daha güzel, hem de nakliyeyle bile orijinalle aynı fiyata geliyordu değmez onu almaya.
Arkadaşlar motoru 4-5 kullanmıyorum. Aküyü sökmeyide unuttğum için normal olarak aküsü bitti. Bugün vurdururarak çalıştırmayı denedim, zar zor çalıştı fakaat böyle civ civ civ diye hiç duymadığım bir uyarı sesi erdi. Bir süre sonra stop etti ve bir daha çalıştıramadım. Bu civ civ uyarı sesi nedir? Daha önce hiç başınıza geldi mi?
Aküyü söktüm bir arkadaş gece şarz edecek yarında çalışmazsa sebebi ne olabilir?
merhaba arkadaşlar.
kısa sürede motorumun çoğu eksiğini tamamladım.
msa dan sisy bar koruma demiri ve yüklük yaptırdım bir çift de armode ar 750 çanta taktım. en kısa zamanda da bir ön cam almayı düşünüyorum.
yakında buradan fotoğrafları paylaşıp fikirlerinizi almak isterim.
herkese kazasız belasız sürüşler
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------
fatih bey ben motoru ilk aldığımda tanıtan çocuk, kesinlikle vurdurma yaparak çalıştırmayacaksın enjeksiyonlu sistem olduğu için arızaya geçer diye bir laf etmişti. geçerliliği nedir bilmiyorum ama sizin kuş sesi bundan olabilir
Sahibindende var bikaç tane de bence görüntü olarak orijinali daha güzel, hem de nakliyeyle bile orijinalle aynı fiyata geliyordu değmez onu almaya.
GÖRÜNTÜ olarak da kalite olarakta msa nın yaptıgı daha güzel hafta sonu imalat bitecek krom malzemeden yapıldıgı için daha dayanıklı ve kesinlikle paslanmaz orjinaller nikel kaplama bir süre sonra paslanmalar başlıyor bilginiz olsun koruma demirleride paslanmaz istiyene kargoda yapabiliriz lazım olan arayabilir 5322124353 kaya
ayrıca arkadaşlar dün sis farlarını bağladım. Aslında bağlayamadımmontajından sonra elektriği bağlamaya çalıştım. Seri olarak bağladım ve araya bir anahtar koydum. Direk aküye bağlantı çektim ancak şöyle bir durumla karşılaştım. Elimde olan + - uçlarını aküye değdirince farlar yandı bu kısım olağan zaten ama sadece gelişi bağladığımda da farlar yandı :queen: . Yani devre tamamlanmadan farlar yandı. bu bana çok ilginç geldi. Ne yapacağımı bilemedim. Bu normal midir? Bilen biri yardımcı olabilir mi lütfen?
Hyosung GV 250 mi alalı 2 Ay oldu fakat daha henüz ehliyetimi alamadığım için trafiğe çıkmıyordum.Trafik direksiyon sınavına son bir hafta hala tüm riskleri göze alarak çamlıcadaki evimden kadıköy salı pazarına gittim...Bu videoyuda Gopro Hero 3 Silver edition ile çektim...Umarım beğenirsiniz.Sadece kişisel tecrübemi paylaşmak adına bu videoyu yayınlıyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=8otPiZO3dgg
GÖRÜNTÜ olarak da kalite olarakta msa nın yaptıgı daha güzel hafta sonu imalat bitecek krom malzemeden yapıldıgı için daha dayanıklı ve kesinlikle paslanmaz orjinaller nikel kaplama bir süre sonra paslanmalar başlıyor bilginiz olsun koruma demirleride paslanmaz istiyene kargoda yapabiliriz lazım olan arayabilir 5322124353 kaya
ulen ridvan dun foto makinen yaninda degildi dimi yoksa azini burnunu operim bi resim cekmedin)) bidahaki bulusmada yaninda olsun face fotolari cekmek istiyorum fonda kopru falan))) yeni tanistigim arkadaslara da selam olsun tekrardan. levent ve mert (mert miydi emin olamiyorum haci okadar sukunet halindeydinki)))