Arkadaşlar geçen seneye kadar olan Hyosung GTR250r ile birliktelikten sonra, bugün itibari ile 2013 Model Hyosung GV250 Full Siyah modelini aldım. Hayırlısıyla inşaAllah.
Büyük koruma camı, Sissybar, koruma demiri, ön simit çanta, yan heybe çanta ve arka çanta ile bunların montaj demirinden de olmak üzere bu ürünleri en uygun fiyata ve en güzel şekilde nereden alabilirim?
Ön camın büyük ve aynı Dragstar'lardaki gibi olmasını, arka ve yan çantalarıni orta büyüklükte ve kilitli model olmasını, Sissybar'ın da absült fiyat olmadan düzgün bir şey olmasını istiyorum.
Bunları buraya sıralı ve liste halinde ortalama fiyatlarıyla nereden alınacağı örneğiyle birlikte yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
- GV250'ye en güzel giden çantalar Armode AR 750
- Koruma demirini Kağıthane'deki MSA yapıyor. Başka yapan yerler de var ama bildiğim yok.
- Sissy bar yapan çok yer var, herhangi bir motor ustasına ya da servise sorarsanız bildikleri biri çıkar. Ayrıca MSA da yapıyor (yüklüklü)
- Ön cam konusu biraz muallakta. motosikletim.com.tr'de universal chopper ön camları var. İşyerime yakın olduğu için gittim kendi depolarında yoktu. Üreticiyi aradılar ulaşamadılar. Ulaştıklarında bana haber vermeleri için telefon numaramı bıraktım, aramadılar. Site üzerinden form doldurup yine numaramı bıraktım, aramadılar. Umarım PR çalışması yapıyorlardır da bu mesaja denk gelip aramadıkları potansiyel müşterilerini ararlar
Cam için pleksiglas kesen yerlere gidip sorulabilir. Bi ihtimal custom chopper dükkanlarında da bulunabilir. Ayrıca sahibindende de birkaç cam ilanı var.
yarın hava güzel olursa su MSA ya bi bakayım ben ya iyi bir sey varsa eger resim yuklerım zaten olmadı orjinalini alıcam artık.
bu sayfa yine gır gır şamata
hep candan içten muhabbet dewam
cihan hocam yeni yoldaşın hayırlı olsun nice uzun km lere inşallah
murat hocam hakikaten çantalar güzel olmuş.. işine karışmak gibi olmasın ama
çantalara folyo kaplatsan nasıl olur.. hem güneşten dolayı solmalardan korunur hem de ufak tefek çizilmelerden
ayrıca boya derdi de olmaz.. benimki sadece bi öneri kusura bakmayın
Ben de onu diyorum işte. Daha önce alan arkadaşlar şuradan alın, ortalama fiyatı bu, şu şurada var, bu burada var diye yardımcı olurlarsa, vakitte kaybedilmez. Bir de özellikle yan çantaları sabitleyen arka tutucu metallerden de lazım. 2 motor önceki Regal'e aldığım harika çantalar, arka sabitleyici montaj metalleri olmaması sebebiyle kısa sürede deforme oluyordu.
75 euro'yu aşan ürünlerde vergi var, sissy barda sıkıntı yok, direkt siparişini ver getir, gümrüğe takılmaz o. Paypal'le alınıyordu sanırım oradan uzun süredir bişey almıyorum, uğraşmanı gerektirecek bişey yok adresi ver bilgilerini gir, kısa zamanda gönderiyorlar. Direk oturacak bir yan çanta benim bildiğim yok, ama 5 dakikalık bir işi var çok uğraştırmaz AR750 uzun civata alıp o montaj demirine sağlam bir kulak ekleteceksin. Bunlar yanında footboard ve topuk vitesi tavsiye ederim çok büyük rahatlık sağlıyor. Koruma demiri de kalite olarak güzel, görüntü dediğin gibi, çok estetik değil ama iş görür.