1 haftalık gv250 maceram arkadaşlar ne yazıkki tatsız başladı ve devam ediyor.2010 model 7500 km de aldıgım motorum 2.gün yolda kaldı.satın aldıgım arkadaş garajta yattıgı için bana teslim ederkenarabadan takviye yaptırıp çalıştırmıştı 2 gün sorunsuz kullandım sonra akü bitti ve yolda kaldım.Şişli servis Ugur olanına götürdüm takviyeden konjektör yanmış,aküde bitmiş dedi yag degişimi vs 500 tl masraf cıktı.
Motoru teslim aldıktan 2 gün sonra dün öglen yine yolda kaldım.motor sogukken gayet güzel çalışıyor biraz yol yapınca tekleyip gaz yemeyip stop ediyor.nakliye ile servise götürdüm aradan 2 saat geçtigi için motor serviste yine gayet güzel çalıştı 3 tur atıp bir şeyi yok deyip yollandım.Ve akşam 20 dk kullandıktan sonra aynı manzara yine motor yolda kaldı.2-3 dk bekliyorsun çalışıyor 200 metre gidiyor sonra yine stop.Motoru oldugu yere park edip eve gittim 2 saat sonra geldim aldım gayet güzel yine çalıştı,bu sabah evde yine gayet güzel çalıştı ısınana kadar işyerine yine geldim,birazdan servise tekrar götürecegim,bu tarz arıza gören duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim,birde tecrübeli bir usta önerirlerse daha da memun olurum.(zira şişli servis ugur,un ilgi alakası tatmin etmedi)
Günaydın. Motorlarıyla sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. İkinci el motora ciddi biçimde karşıyım, 15 bin kilometre oldu sıfır aldım motoru daha tık bile demedi elektrik aksamındaki ufak tefek 2 sorun hariç. Dul kadınla evlenmek gibi biraz ikinci el motor almak, gerçi iyi de çıkabilir ama önceki adam ne gibi arızalar bırakmış bilemezsin tam anlamıyla.
O hırsız depoyu da ezdiyse geri gelebilir tekrar uğraşmak için, bikaç gün tetikte olmakta fayda var diye düşünüyorum sağlam bir sopayla birlikte. Şerefsiz çok ortalıkta dolaşan, çalamamasına sevindim ama durduk yere depo ezilmiş, geçmiş olsun.
Aynen sağlam sopa var ama hırsızıda bütün gece bekleyememyakalsam bir.. bugün motora alarm alıp taktırmayı planlıyorum uygunsa, olmadı daha büyük bir kilit alaçağım
1 haftalık gv250 maceram arkadaşlar ne yazıkki tatsız başladı ve devam ediyor.2010 model 7500 km de aldıgım motorum 2.gün yolda kaldı.satın aldıgım arkadaş garajta yattıgı için bana teslim ederkenarabadan takviye yaptırıp çalıştırmıştı 2 gün sorunsuz kullandım sonra akü bitti ve yolda kaldım.Şişli servis Ugur olanına götürdüm takviyeden konjektör yanmış,aküde bitmiş dedi yag degişimi vs 500 tl masraf cıktı.
Motoru teslim aldıktan 2 gün sonra dün öglen yine yolda kaldım.motor sogukken gayet güzel çalışıyor biraz yol yapınca tekleyip gaz yemeyip stop ediyor.nakliye ile servise götürdüm aradan 2 saat geçtigi için motor serviste yine gayet güzel çalıştı 3 tur atıp bir şeyi yok deyip yollandım.Ve akşam 20 dk kullandıktan sonra aynı manzara yine motor yolda kaldı.2-3 dk bekliyorsun çalışıyor 200 metre gidiyor sonra yine stop.Motoru oldugu yere park edip eve gittim 2 saat sonra geldim aldım gayet güzel yine çalıştı,bu sabah evde yine gayet güzel çalıştı ısınana kadar işyerine yine geldim,birazdan servise tekrar götürecegim,bu tarz arıza gören duyan varsa yardımcı olursa çok sevinirim,birde tecrübeli bir usta önerirlerse daha da memun olurum.(zira şişli servis ugur,un ilgi alakası tatmin etmedi)
Rıdvan alarm taktırmayı düşünüyorum bir sende var sanırsam tavsiyelerini bekliyorum. Nerden hangi marka alsam ?
Motosiklet alarmı olarak satılan herhangi bir alarmı alabilirsin. Ben hiç bir özelliğine bakmadan Motoay'dan aldım. Zaten hepsi çin malı ve aralarında hiç bir fark yok. Muhtemelen en ucuz Motoay'da dır, zaten sana çok yakın.
Geçmiş olsun arkadaşım,mekanik ve elektronik malzemeler birazda şans işi,sıfırda olsa bazen aynı marka motorda birinde sorun oluyo birinde olmuyo.arkadaşların tavsiyesine uymamı tavsiye ederim avcılar motopark servise be uğra.1 haftalık gv250 maceram arkadaşlar ne yazıkki tatsız başladı ve devam ediyor.2010 model 7500 km de aldıgım motorum 2.gün yolda kaldı.satın aldıgım arkadaş garajta yattıgı için bana teslim ederkenarabadan takviye yaptırıp çalıştırmıştı 2 gün sorunsuz kullandım sonra akü bitti ve yolda kaldım.Şişli servis Ugur olanına götürdüm takviyeden konjektör yanmış,aküde bitmiş dedi yag degişimi vs 500 tl masraf cıktı.
http://www.hepsiburada.com/liste/ca...productId=otmbrkbr0011134&categoryId=20029254
şunu beğendim ama bir yandada beyni patlatırmıyız diye düşünüyorum :/ ama alacağım artık şart oldu..
Rıdvan bey doktor bu arada seninle bir görüşsek diyorum su bizim makinenin sesini bir dinlesen..bir tuhaflık var sanki ama birkaç kisiye anlatamadım bir türlü yahu bir bakalım suna kahvemizi içerken..?
Can geçmiş olsun arkadaşım.nasıl bi cesarettir yaa.yakalayıp şerefsizi kaburgalarını ezmek lazım.
Can gecmis olsun
Dediğim gibi hepsi aynı zaten sadece kumanda şekli değişik oluyor alabilirsin. Takarken herhangi bir kısa devre yapmaz, düzgün bağlanırsa hiç bir şey olmaz.
Muhtemelen sana öyle geliyordur ama bakarız, zaten şu kahveyi bir türlü ısmarlayamadın.![]()
bildiğim kadarı art eksi bağlsam çalışır duruma geliyor ancak ben otomatik çalıştırma takmayacağım zaten.. Siyahlerede gerek yok sadece elektirik bağlasam yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Günaydın. Motorlarıyla sorun yaşayan arkadaşlara geçmiş olsun. İkinci el motora ciddi biçimde karşıyım, 15 bin kilometre oldu sıfır aldım motoru daha tık bile demedi elektrik aksamındaki ufak tefek 2 sorun hariç. Dul kadınla evlenmek gibi biraz ikinci el motor almak, gerçi iyi de çıkabilir ama önceki adam ne gibi arızalar bırakmış bilemezsin tam anlamıyla.
O hırsız depoyu da ezdiyse geri gelebilir tekrar uğraşmak için, bikaç gün tetikte olmakta fayda var diye düşünüyorum sağlam bir sopayla birlikte. Şerefsiz çok ortalıkta dolaşan, çalamamasına sevindim ama durduk yere depo ezilmiş, geçmiş olsun.
Alper geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulunur ağrıza.
---------- Post added at 12:41 ---------- Previous post was at 12:35 ----------
Murat bende eğer gücü yeten için sıfır motor alması taraftarıyım nitekim bende sıfır aldım. Ama bazen sıfır motorda bile arıza çıkabilyor, yaklaşık 6 ay önce ben (F1) lambasının sürekli yanması gibi bir arıza ile karşılaştım ve motorum seyir halindeyken kendiliğinden istop ediyordu. Servise götürdüm bilgisayara bağladılar hiçbirşey yok dediler muhtemelen beyindendir biz beyin siparişi verelim diye beni gönderdiler ve sen böyle sürmeye devam et bizi bilgilendir diye eklediler. Bende onlardan kaşeli imzazlı servis kağıdı aldım, motorun arıza lambasının yandığına ve servisin bu şekilde motoru kullanabileceğimi söylediğine dair. Sonra bir ara ışık kendiliğinden söndü, servisi aradım baktım beyin gelmiş, bende gidip taktırdım. elektronik parçlar bir makinede arttıkça, hassasiyette o kadar artıyor ve o oranda da arıza verme riski yükseliyor.
Arızası olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun.