Çok teşekkür ederim.
Bilgisizliğime verin lütfen, DIFI TYLER DERİ CEKET ile 4RIDERS IBIZA YAZLIK FİLE CEKET arasındaki temel fark nedir?
Anladığım kadarı ile ceket aslında aksesuar, korumayı sağlayan temel bir ekipman değil.
Herkese selam 1 aydır peşinde oldugum gv 250 mi sonunda dün alarak aranıza katıldım.2010 7500 km de 6750 ye sizce uygun bir fiyat mıdır.istanbuldaki hyosung cu arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iksiz-cok-temiz-bakimli-gv-250-99080054/detay .aldıgım motor budur arkadaşlar.
Herkese selam 1 aydır peşinde oldugum gv 250 mi sonunda dün alarak aranıza katıldım.2010 7500 km de 6750 ye sizce uygun bir fiyat mıdır.istanbuldaki hyosung cu arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
Hayırlı olsun dostum kazasiz belasiz inşallah..ben de bu ilanı gormuştum cok hesaplı geldi bana da,temizse eğer cok mantıklı bence de..
Cidden işe yarıyan bir gözlük, puslu havalarda, akşamüstü ve karanlıkta mükemmel görüş sağlıyor. Gözlük yamuk biraz. Gözlükçüye gidip ısıtarak düzeltiyorlar...olgaç abi bu anti far gece sürüş gözlüğü cidden işe yarıyor mu?efektif olarak kullanabiliyor musun?
Kasktan sonra en önemlileri....Çok teşekkür ederim.
Bilgisizliğime verin lütfen, DIFI TYLER DERİ CEKET ile 4RIDERS IBIZA YAZLIK FİLE CEKET arasındaki temel fark nedir?
Anladığım kadarı ile ceket aslında aksesuar, korumayı sağlayan temel bir ekipman değil.
Herkese selam 1 aydır peşinde oldugum gv 250 mi sonunda dün alarak aranıza katıldım.2010 7500 km de 6750 ye sizce uygun bir fiyat mıdır.istanbuldaki hyosung cu arkadaşlarla görüşmek isterim saygılarımla..http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iksiz-cok-temiz-bakimli-gv-250-99080054/detay .aldıgım motor budur arkadaşlar.
Motorda beni rahatsız eden tek şey aynalar oldu.Boyum 183 aynalar ne kadar zorlasamda arkadan çok omuzlarımı gösteriyor başımı hafif egerek kullanmam gerekti.Bu sorunu yaşayan oldu mu aynaları daha büyük ve uzun saplı bir modelle degiştirmek mi gerekir.
Tüm gv250 ailesi bu mübarek gün itibariyla nurtopu gibi bi erkek yeğenim oldu darısı tüm dayı ve baba olacaklarin başına inşallah![]()
Tüm gv250 ailesi bu mübarek gün itibariyla nurtopu gibi bi erkek yeğenim oldu darısı tüm dayı ve baba olacaklarin başına inşallah![]()