yaa işte kafam nasıl allak bullak anladınız şimdi23 şubatmı heheh![]()
yaa işte kafam nasıl allak bullak anladınız şimdi23 şubatmı heheh![]()
Rıdvan senin bi akü şarj aletin vardı, geçmiş sayfalarda söylediydin de aramak zor geldi, onun linki filan var mı. Lazım olacak arada bir. Bulundurmak lazım.
Rıdvan senin bi akü şarj aletin vardı, geçmiş sayfalarda söylediydin de aramak zor geldi, onun linki filan var mı. Lazım olacak arada bir. Bulundurmak lazım.
Beyler aldım motoru bugün.İlk denemelerimi de yaptım.Rıdvan ve Emre'ye sizlerin önünde bir kez daha teşekkür etmek isterim.
Beyler aldım motoru bugün.İlk denemelerimi de yaptım.Rıdvan ve Emre'ye sizlerin önünde bir kez daha teşekkür etmek isterim.
@Mesut , nereden çıktı şimdi, bence ayrılman kolay olmayabilir gv den ama ne olursa olsun hayırlı olsun. Resmilerden telif hakkı bende istiyorum suratım bile gözüküyor :cat:hahah
bana teşekkür yok mu.![]()
Bu arada bir 23 nisan olayı var gece kalmalı bişiler yapalım diyorsunuz, yapalım yapalımda inş hava yağışlı olmaz yoksa biliyorsunuz hertürlü yola girilir hertürlü yerden geçilirBu haftasonuda bişiler yapabiliriz tabi yağmassa gene
ya valla bi anlik gaz, maxi scooter icimde kalmasin diye deniyicem bi, ama baskilar da her an yildirabilir, "napiyon la skutirci" diye takiliyo herkes "napiyon la keraneci" der gibi![]()
23 Nisan'da hava;
%29 ihtimalle yağışlı, %25 ihtimalle bulutlu/parçalı bulutlu, %46 ihtimalle güneşli/az bulutlu olacak. Sıcaklık da %79 ihtimalle 14-18 celcius derece aralığında olacak. Bu hesaplamalar 1996-2011 yıllarında 23 Nisan'da ölçülen değerlerin ortalaması alınarak yapılmıştır.
Olaya bilimsel yaklaşayım dedim.![]()
ben bu cihazı kullanıyorum, gayet memnunum:
http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/H-TRONIC-AL600-AKU-SARJ-VE-KORUMA-CIHAZI-pmu196.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:43 ----------
bana teşekkür yok mu.![]()
Bende kendimi istatistikçi bilirdim![]()
Bende kendimi istatistikçi bilirdim![]()
2010 model GV 250 mi satıyorum
800 kmde
ilgilenenler burdan ulaşsın
Yok, benim ki istatistikçilik değil, hazır konup süsleyip sunma.
Cumartesi/Pazar öğle yemeğini hangi şehirde yiyoruz.![]()
Aslında bu hafta gezi değil de cafe motorculuğu yapıp bir yerlerde muhabbet etme niyetindeyim. Benimle aynı fikirde olan varsa semt/mekan önerisinde bulunsun.
emre nin mesajına atfen söylemiştim....
Sana yok, hatta senin motorun bile yok, ne arıyon sen motosiklet forumunda.![]()
Sensiz olur mu, en çok sana teşekkürsatış sonrası eğitim süperdi. yolun bu tarafa düşerse ara, gel git, har daim beklerim.