yahu hafta sonu bir girmedim diye neler olmuş neler,
bu hafta sonu bir akrabamın evini taşıdım baya iş vardı bittim tükendim diyebilirim ayrıca bu hafta iş bakımındanda en üst seviyede sansıma.
neyse başlayayım;
öncelikle
@necati hayırlı olsun sonunda kavuştun harleyine, buraları unutursun :queen:
@rıdvan hani gezi yasaktı bak gezmiş durmussun. fotoğraf 10 numara 5 yıldız :thumleft:
@Murat hocam asıl sana bozuldum keyifli bir geziymiş belli :thumleft:
@Murat erdem , ufak tefek sıkıntılar olur. Kul yapısı sonuçta; benim motorda yıkandıktan sonra korna ile sinyaller aynı anda yanıyordu şimdi düzeldi

anahtarla hafif hafif gevşetme yönünde vur açılır bende zorlanmıştım.:bounce:
@Mesut , nereden çıktı şimdi, bence ayrılman kolay olmayabilir gv den ama ne olursa olsun hayırlı olsun. Resmilerden telif hakkı bende istiyorum suratım bile gözüküyor :cat:hahah
@Ugur kanka seni gören direkt cennetlik diyorlar haklı olmalarından korkar oldum. Nasıl bir yoğunlukturi gelip müdür dövmek gerekirse çılgın çeteyi toplayalım :cherry:
@exzina bu arada ismini hatırlayamadım kusura bakma (nicikin altına profilinde ekleyebilirsin herkes için rahat olur) koruma demirini Arslan ustadan gönül rahatlığı ile alabilirsin, ankaraya bile kargo ile gönderdei hiç bir sıkıntı çıkmadı çok yardım sever biri.:thumleft:
@hasan abim seninde sesin pek çıkmıyor, sabahları günaydını eksik etmezdin:cherry:herşey yolunda mı?
@ herkes
23 şubat yaklaşıyor cumartesi çıkışla gezi planlarımız ne alemde?? konaklamalı bol kmli iron butt/platinium butt tarzı birşey varmı? google erathte ufak su bir birintisi buldum oraya gidelim hahah