Resimler dehşet güzel eline koluna sağlık profum ridvanim![]()
Rıdvan resimler harika. :cat: Yaban kazı kompozisyonu için baya uğraştın sonuç muhteşem. Sana boşuna art director ümüz demedik.Deklanşörüne objektifine sağlık
![]()
Sondan 3. Resim en beğendiğim oldu..
vesselam..
GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak.40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.
GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak.40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.
kalite olursa bizde yaptırırız sen test et önce![]()
Hazır yapılmışı, test edilmişi var. Emre daha yeni yaptırdı, aynı fiyata. Forumda fotoğrafları mevcut.
Forum hareketlendi yine..Ben tuvturk muayeneden geçtim ..farlardan kısa ve uzunda az kusurla..sigortayı 28 tl ye anadolu sigortaya yaptırdım,muayeneyede 77 tl bayıldık.haftayada bahar bakımı için ustaya görüneceğiz..
Benim arka silindir belirgin biçimde yağ kaçırıyor geçen bakımda usta vidaları silindirin dışından sıkmıştı ama, sanırım conta yada iç videlarda bir sorun var..
Bakalım bakımda ne olacak..
bahr demek gezmek ve mutluluk demek herkese sevgi ve muhabbetler..
vesselam..
SŞu tozlanmadığını söyleyen arkadaş önden gidiyordu.![]()
Stop etmedeki problem yan ayak müşürü değil de kaldırıma çıkan acemi motorcunun ayak açıkken ısrarla vitese atmasıymışHatta aynı sorunu motorun yanına indiğimde yine tekrarlamıştım. Ayak açık olunca da tabi stop ediyormuş
Ama debriyaja bastığım halde çalışmama sorunu devam ediyor. İşte onun sebebi ayak müşürü olabilir![]()
GÜNAYDIN CÜMLETEN
havalar serin istanbul güzel Ben yorgun otobüs beni beklerbugün tosunumu yıkıcam bıcı bıcı yaptırcam
sabah iş yerimin balkonundan çektim içiniz açılsın
http://img96.imageshack.us/img96/7207/imag0564f.jpg
"amaçlarının sadece burada dinlenmek ve hatıra olması amacıyla durdukları bilgisi verildi..."
:queen::queen::queen::queen: valla süpersiniz..demek ki başka bir amacınızın olduğunu düşünenler olmuş...çılgın motorcular sizi..![]()
Rıdvan :thumleft:harikasın,
objektifine sağlıkresimler bomba olmuş
Rıdvan :thumleft:harikasın,
objektifine sağlıkresimler bomba olmuş
Hocam 28 liraya nasıl sigorta yaptırdınız. Ben aldığımda 45 liraydı sigorta. İstanbulda daha da pahalıdır diye düşünüyordum. Çok şaşırdım ya.
Bu kadar beklediğimize değmiş gerçekten. Fotoğraflar harika. Hepsi birbirinden güzel. Yolda çekilenler de çok güzel olmuş. Yol da daha önce bahsedilen amerikan yolarını hiç de aratmıyor valla, kaymak, kaymak :mrgreen:

Resim koyarmısınızmerhabalar ben volkan hyosung gv 250 motorlarınız için paslanmazdan koruma demiri ve sissy barlar imal ediyoruz bilgi için 0212 219 88 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Slayer sahibini tanıyor. Tekirdağ gezisinden sonraki temizliği bittiğinde cevap verecektir :queen:Merhaba Arkadaşlar
Aşağıdaki ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Bu motoru sahibini tanıyan, motorun durumunu bilen var mı? Bir arkadaş motor almadan önce avcılardaki servise gösterin yazmış, bu motor şu an zaten o servisteymiş o yüzden oraya sormak biraz tuhaf olacak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-enjeksiyonlu-tertemiz-gv-250-75866952/detay
Resim koyarmısınız
Slayer sahibini tanıyor. Tekirdağ gezisinden sonraki temizliği bittiğinde cevap verecektir :queen:
Emre bu hafta hangi göleti bulacağız bir rota ayarlasaydın![]()