Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geç gelen gezi fotoğraflarının bir kısmı. :)

Rıdvan resimler harika. :cat: Yaban kazı kompozisyonu için baya uğraştın sonuç muhteşem. Sana boşuna art director ümüz demedik. :) Deklanşörüne objektifine sağlık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Resimler dehşet güzel eline koluna sağlık profum ridvanim :)

Rıdvan resimler harika. :cat: Yaban kazı kompozisyonu için baya uğraştın sonuç muhteşem. Sana boşuna art director ümüz demedik. :) Deklanşörüne objektifine sağlık :)

Sondan 3. Resim en beğendiğim oldu..
vesselam..

Teşekkürler. :) Fotoğrafların devamı Facebook'ta. Buraya çok kalabalık yapar diye yüklemiyorum. sadece seçtiğim Facebook'a yüklediklerimi bile yüklesem 91 tane fotoğraf oluyor. :)
Sondan 3. fotoğrafın daha güzelini çekecektim ama nasılsa geri dönecez dediğim bir yerdeydi ve kimse oradan dönmek istemedi. :pBu da fena olmadı ama. :)

GV 250'me depo kılıfı yaptırıyorum; bakalım nasıl olacak. :) 40 lira bişey de yapan şirket birebir bunlarla ilgileniyor. Hayırlısı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikleti
Honda sh125
buda baska bir gazeteden :p

adsz3a.jpg

Hazır yapılmışı, test edilmişi var. Emre daha yeni yaptırdı, aynı fiyata. Forumda fotoğrafları mevcut.

Ben onu görmüştüm de başka bir yerlerden arayıp bulup yine aynı yere sipariş vermişim. :) Yazı istemiyorum 40 lira için uygun bir ürün bence. Şu alt kısmı hariç gayet iyi sayılır.

Forum hareketlendi yine..Ben tuvturk muayeneden geçtim ..farlardan kısa ve uzunda az kusurla..sigortayı 28 tl ye anadolu sigortaya yaptırdım,muayeneyede 77 tl bayıldık.haftayada bahar bakımı için ustaya görüneceğiz..
Benim arka silindir belirgin biçimde yağ kaçırıyor geçen bakımda usta vidaları silindirin dışından sıkmıştı ama, sanırım conta yada iç videlarda bir sorun var..
Bakalım bakımda ne olacak..
bahr demek gezmek ve mutluluk demek herkese sevgi ve muhabbetler..
vesselam..

Hocam 28 liraya nasıl sigorta yaptırdınız. Ben aldığımda 45 liraydı sigorta. İstanbulda daha da pahalıdır diye düşünüyordum. Çok şaşırdım ya.

SŞu tozlanmadığını söyleyen arkadaş önden gidiyordu. :p

:p

Stop etmedeki problem yan ayak müşürü değil de kaldırıma çıkan acemi motorcunun ayak açıkken ısrarla vitese atmasıymış:) Hatta aynı sorunu motorun yanına indiğimde yine tekrarlamıştım. Ayak açık olunca da tabi stop ediyormuş:)

Ama debriyaja bastığım halde çalışmama sorunu devam ediyor. İşte onun sebebi ayak müşürü olabilir:p

Bildiğim kadarıyla debriyaj kolunun önünde müşür kablosu var. Onun iç kısmında küçük bir anahtar var. Debriyajı sıkınca anahtar kapanıp devreyi tamamlıyor motor vitesteyken. Eğer bu kablo yuvasından biraz dışarı doğru çıktıysa, debriyajı sıkınca içerideki anahtar tam olarak kapanmıyor. Bende de oluyor bazen. Elimle bunu içeri doğru ittiğimde düzeliyor.

GÜNAYDIN CÜMLETEN
havalar serin istanbul güzel Ben yorgun otobüs beni bekler :) bugün tosunumu yıkıcam bıcı bıcı yaptırcam:p
sabah iş yerimin balkonundan çektim içiniz açılsın :)
http://img96.imageshack.us/img96/7207/imag0564f.jpg

Abi Allah kolaylık versin, bu kadar erken bir saatte işyerinde oluyorsan kim bilir kaçta kalkıyorsun. İşkence bu yahu :p

"amaçlarının sadece burada dinlenmek ve hatıra olması amacıyla durdukları bilgisi verildi..."

:queen::queen::queen::queen: valla süpersiniz..demek ki başka bir amacınızın olduğunu düşünenler olmuş...çılgın motorcular sizi..:)

Yahu amma güldüm be. Çılgın motorcular.. Muhteşem olmuş ya.. Adamlar size "alien" muamelesi yapmışlar resmen :queen:

Rıdvan :thumleft:harikasın,
objektifine sağlık :) resimler bomba olmuş

Bu kadar beklediğimize değmiş gerçekten. Fotoğraflar harika. Hepsi birbirinden güzel. Yolda çekilenler de çok güzel olmuş. Yol da daha önce bahsedilen amerikan yolarını hiç de aratmıyor valla, kaymak, kaymak :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Rıdvan :thumleft:harikasın,
objektifine sağlık :) resimler bomba olmuş

Şirkette giremiyorsun herhalde ama Facebook'ta tamamı mevcut.

Hocam 28 liraya nasıl sigorta yaptırdınız. Ben aldığımda 45 liraydı sigorta. İstanbulda daha da pahalıdır diye düşünüyordum. Çok şaşırdım ya.

İstanbul'da daha pahalı zaten, ama Mithat hocam İzmit'te. :)

Bu kadar beklediğimize değmiş gerçekten. Fotoğraflar harika. Hepsi birbirinden güzel. Yolda çekilenler de çok güzel olmuş. Yol da daha önce bahsedilen amerikan yolarını hiç de aratmıyor valla, kaymak, kaymak :mrgreen:

Evet yollar kaymak gibiydi, şurada daha net görünüyor. :p

merhabalar ben volkan hyosung gv 250 motorlarınız için paslanmazdan koruma demiri ve sissy barlar imal ediyoruz bilgi için 0212 219 88 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.

merhabalar ben volkan hyosung gv 250 motorlarınız için paslanmazdan koruma demiri ve sissy barlar imal ediyoruz bilgi için 0212 219 88 24 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.
Resim koyarmısınız

Merhaba Arkadaşlar

Aşağıdaki ilandaki motoru almayı düşünüyorum. Bu motoru sahibini tanıyan, motorun durumunu bilen var mı? Bir arkadaş motor almadan önce avcılardaki servise gösterin yazmış, bu motor şu an zaten o servisteymiş o yüzden oraya sormak biraz tuhaf olacak.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-enjeksiyonlu-tertemiz-gv-250-75866952/detay
Slayer sahibini tanıyor. Tekirdağ gezisinden sonraki temizliği bittiğinde cevap verecektir :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar