Arkadaslar iyi pazarlar. Aku almak istiyorum ama tavsiyesi olan varma tercihen internet linkleri olursa inceleme firtatimda olur.
Merhaba Arkadaşlar,
motor için ideal ilk çalışma ve yol devri kaçtır? hangi devirlerin altında kullanılmamalı?
en yüksek torku 7bin devirde veriyo, yani motorun en verimli olduğu devir 7bin. Fuarda bol bol inceledim, üstünden inmedim gv250nin, hatta bi 250r sahibinin de ilgisin gv'ye kaydırdım. Motoru satsam gelecem aranıza da satılmıyo mübarekEn uygun seyahat devri 6000rpm civarıdır.6000 devirde motor ekonomik yakıt tüketir,ancak 7000 üstünde çıktığında yakıt sarfiyatı artar.Vites geçişlerini de 6000-6500 rpm de yapabilirsin.
Benim tercihim 100km/h 6500rpm ile seyahat etmek.
Kapida 4 kisisye bilet verdim Benim gibi biri cikarsa karsina girersin yada sigara icmek icin disari cikan elemenlrdan Rica et kartlariyla gir iceri
En uygun seyahat devri 6000rpm civarıdır.6000 devirde motor ekonomik yakıt tüketir,ancak 7000 üstünde çıktığında yakıt sarfiyatı artar.Vites geçişlerini de 6000-6500 rpm de yapabilirsin.
özellikle merak ettiğim. Şehirler arası akan hızlı trafiğin olmadığı yollarda 3000-4000 devirde kullanmanın zararı olurmu? bunu merak ediyorum
Arkadaslar iyi pazarlar. Aku almak istiyorum ama tavsiyesi olan varma tercihen internet linkleri olursa inceleme firtatimda olur.
Merhaba Arkadaşlar,
Nihayet ben de bir gv 250 edindim. 2010 model, 5500 km de. 6700 TL ye aldım. Fiyat biraz fazla gibi ama motor çok temiz göründü. Çanta, sisy bar mevcut. Koruma demiri eksik. Manisa Akhisar dan aldım ve aynı gün Milas'a gelmek için yaklaşık 300 km artçılı olarak yol aldım.
Arkadaşlara motor ilgili geçmiş yorumları için teşekkür ederim. bu anlamda motor benim beklentilerimi karşıladı.
Yakıt biraz fazla gibi geldi. Depoyu fulleyip çıktım. 200 km civarında kırmızıya düştü. Tekrar yakıt aldığımda biraz zorlamayla 10 lt civarında benzin aldı. Depo 14 lt olduğuna göre kırımızıyı gördüğümde yaklaşık 100 km daha yol yapar diye düşünüyorum.
Genelde 90 km civarı duble ve otobanda 100-110 civarı hız yaptım. Rüzgar fazla rahatsızlık vermedi. O yüzden camın çok gerekli olduğu fikrimden vazgeçtim.
Şimdi ihtiyacım olan koruma demiri. Arkadaşlardan elinde orjinal demir olan varsa satın almak isterim. Çıkma da olabilir.Orijinal bulamaz isem arkadaşların genellikle kullandıkları demirden alıcam gibi.
Birde deneyimli arkadaşlara sorum var: motor için ideal ilk çalışma ve yol devri kaçtır? hangi devirlerin altında kullanılmamalı?
Yardımcı olursanız mutlu olurum. Görüşmek üzere.
merhaba arkadaşlar... gt 250 r' ın ön sinyal takımını değiştirmek istiyorum bunun için grenajları sökmek gerekiyor mu sinyalleri takmak için.
En uygun seyahat devri 6000rpm civarıdır.6000 devirde motor ekonomik yakıt tüketir,ancak 7000 üstünde çıktığında yakıt sarfiyatı artar.Vites geçişlerini de 6000-6500 rpm de yapabilirsin.
Zarardan ziyade verimsiz çalışır,fazla yakar,ayrıca hafif vuruntu yapar.4000-5000 arası kullanmakta bir mahsur yok.
Bu arada; audioslave 6500 de nasıl 100 gidiyorsun merak ettim.Benimki 7000 biraz üstünde oluyor hızı 100 e sabitlediğimde.Dişli mi değiştirdin ne yaptın
Selamlar, ben de GV 250 siparişi verdim Yeşilyurt motordan, ay sonuna fabrikadan çıkacakmış. Fuardaki siyah motoru vereyim en geç salıya hazır dedi Hüseyin bey ama millet üstüne binip zıplıyor yanlış geldi açıkçası o motoru almak. :queen: Siyah üstüne bal köpüğü olacak ay sonuna doğru nasipse...
özellikle merak ettiğim. Şehirler arası akan hızlı trafiğin olmadığı yollarda 3000-4000 devirde kullanmanın zararı olurmu? bunu merak ediyorum

kardeşim hayırlı olsunMerhaba Arkadaşlar,
Şimdi ihtiyacım olan koruma demiri. Arkadaşlardan elinde orjinal demir olan varsa satın almak isterim. Çıkma da olabilir.Orijinal bulamaz isem arkadaşların genellikle kullandıkları demirden alıcam gibi.
yok iyi yapmışşın fuardaki baya ellendi (= Hüseyin beye rica et hediye olarak motora alarm taksın. iyi biridir. (=Selamlar, ben de GV 250 siparişi verdim Yeşilyurt motordan, ay sonuna fabrikadan çıkacakmış. Fuardaki siyah motoru vereyim en geç salıya hazır dedi Hüseyin bey ama millet üstüne binip zıplıyor yanlış geldi açıkçası o motoru almak. :queen: Siyah üstüne bal köpüğü olacak ay sonuna doğru nasipse...
Selamlar, ben de GV 250 siparişi verdim Yeşilyurt motordan, ay sonuna fabrikadan çıkacakmış. Fuardaki siyah motoru vereyim en geç salıya hazır dedi Hüseyin bey ama millet üstüne binip zıplıyor yanlış geldi açıkçası o motoru almak. :queen: Siyah üstüne bal köpüğü olacak ay sonuna doğru nasipse...
Merhaba Arkadaşlar,
Nihayet ben de bir gv 250 edindim. 2010 model, 5500 km de. 6700 TL ye aldım. Fiyat biraz fazla gibi ama motor çok temiz göründü. Çanta, sisy bar mevcut. Koruma demiri eksik. Manisa Akhisar dan aldım ve aynı gün Milas'a gelmek için yaklaşık 300 km artçılı olarak yol aldım.
Arkadaşlara motor ilgili geçmiş yorumları için teşekkür ederim. bu anlamda motor benim beklentilerimi karşıladı.
Yakıt biraz fazla gibi geldi. Depoyu fulleyip çıktım. 200 km civarında kırmızıya düştü. Tekrar yakıt aldığımda biraz zorlamayla 10 lt civarında benzin aldı. Depo 14 lt olduğuna göre kırımızıyı gördüğümde yaklaşık 100 km daha yol yapar diye düşünüyorum.
Genelde 90 km civarı duble ve otobanda 100-110 civarı hız yaptım. Rüzgar fazla rahatsızlık vermedi. O yüzden camın çok gerekli olduğu fikrimden vazgeçtim.
Birde deneyimli arkadaşlara sorum var: motor için ideal ilk çalışma ve yol devri kaçtır? hangi devirlerin altında kullanılmamalı?
merhaba arkadaşlar... gt 250 r' ın ön sinyal takımını değiştirmek istiyorum bunun için grenajları sökmek gerekiyor mu sinyalleri takmak için.
Murat bey hayırlı olsun...fuar fiyatı 8100 lira diyorlardı doğru mu acaba? o fiyat teşhir için mi geçerliydi yoksa...kendim konuşmadım ama soran bir arkadaşa öyle demiş görevli...sipariş topluyorum dediğine göre teşhir ürünü için olmadığını düşünüyorum...
Valla teşhir ürünü için olması lazım o fiyatın. Ben normal 8800den aldım; fuara özel fiyat kıracaklarını tahmin etmiyorum çünkü gördüğüm kadarıyla talep çok fazla; ucuzlatmazlar bence. Şu anda da söylenene göre stoklarda GV 250 yokmuş. Koreden yeni bir parti geliyormuş ay sonuna, benim motor da onların arasında.
Merhaba Arkadaşlar,