Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Mototor biletin yoksa ayarlarim c.tesi gidicem saatler uyarsa orda veririm tanisiriz hem.
hasan abi sagol, ben istiyicektim zaten senden de, gelecegim gun belli degil daha. cumartesi olursa isterim, tanismis da oluruz guzel olur, uzun zamandir bulusmalara gelemedim ben zaten.

hasan abi ebayden aldığım ürünü tavsiye ederim
2 kulaklık 2 cihaz kargo dahil 77.5 usd
intercom ben de almayi dusunuyorum, gumruk problemi falan olmuyo degil mi armagan bu fiyata?

Motosikleti
Honda sh125
hasan hocam merhaba;
ben istanbul kahvaltısına katılmayı düşünüyorum. orada davetiye dağıtacaklarmış..öyle olursa bana vereceğin bileti ihtiyacı olan başka bir arkadaşa verebilirsin diye düşünüyorum..

Tmm aksilik olursa ararsin biletsiz kalma :)

Mototor tmm dir.

hasan abi sagol, ben istiyicektim zaten senden de, gelecegim gun belli degil daha. cumartesi olursa isterim, tanismis da oluruz guzel olur, uzun zamandir bulusmalara gelemedim ben zaten.
intercom ben de almayi dusunuyorum, gumruk problemi falan olmuyo degil mi armagan bu fiyata?
yok hiç bir sıkıntı olmadı kargo dahil 77,5 sd zaten

bu arada arkadaşlar fuar öncesi önce kahvaltıya gitsek hep beraber diyorum, daha keyifli olmazmı?
listeleri yapmaya başlasak nasıl olulr? kimler gelir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

Doğrusu işime yarayabilir; bir iki aya paslanıp gitmesin yeter ki. Teşekkürler.

koruma demiri için Adres:Hürriyet Mah. Dr.Cemil Bengü Cad. Fidan Sok. No:17/A çağlayan
tel:0212 219 88 24
gsm:0536 521 49 92
Arslan Usta.
forumdaki birçok gv250 koruma demiri onun elinden çıkmıştır.

Armağan, intercomun linki var mı? Ya da markası ne senin aldığının, ona göre bi bakayım ebayden..

Günaydin Arkadaslar selamlar.
Mitmuallim fuara c.tesi gidicem haberlesiriz tanisiriz insallah
Armagan linki varsa paylasirmisin

Cihan bilet var ama nasil alacan benden o var :) bugun Yarin son persembeye bisi kalmadi :)

Mototor biletin yoksa ayarlarim c.tesi gidicem saatler uyarsa orda veririm tanisiriz hem.
Bu gidişle cuma günü gidicem havalar buzz:)
Siz taksimden geçiyormuydunuz işe giderken?

yok hiç bir sıkıntı olmadı kargo dahil 77,5 sd zaten

bu arada arkadaşlar fuar öncesi önce kahvaltıya gitsek hep beraber diyorum, daha keyifli olmazmı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:53 ----------

koruma demiri için Adres:Hürriyet Mah. Dr.Cemil Bengü Cad. Fidan Sok. No:17/A çağlayan
tel:0212 219 88 24
gsm:0536 521 49 92
Arslan Usta.
forumdaki birçok gv250 koruma demiri onun elinden çıkmıştır.

Yeşilyurt motor kampanyası gayet iyi 10 ay vade yapıyorlarmış kredi kartına peşin fiyatına. Oradan alırım muhtemelen. Çağlayan uzak biraz; ama arayıp konuşayım Arslan Usta'yı da.

Herkese selamlar öncelikle, nasılsınız arkadaşlar ? bir yaramazlık yoktur umarım :)

Müstakbel bir GV 250 sahibi olarak bana da davetiye lazım arkadaşlar. Beni de aranıza alın. :)

hayırlı olsun..aramıza hoşgeldin :cat: eski bir MCT kullanıcısı olarak, çok memnun kalacağını garanti ederim :bounce:

beni yazıver listeye kanka :cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda sh125
Günaydin cumleten herkese Halk Otobusunden sevgiler saygilar istanbulda hava soguk hava kafar yagisli simdilik Allah isinizi rast getirsin c.tesi bulusulacaksa liste yapalim saati. Be mekani kararlastiralim.

selamlar;
fuar öncesi mt nin yaptığı kahvaltı organizasyonuna ben gidiyorum...

siz ayrı bir kahvaltı organizasyonu mu düzenliyosunuz? yoksa diğerine mi katılcaksınız...

Motosikleti
Honda sh125
listeye baktım bi sen varsın listede daha bizden adını yazan olmamış :) yarın son gun kararlastırın biri ön ayak olsun gv ciler olarakmı bulusak mt ciler olarakmı :)

mrb arkadaslar sizden gv m için yan canta bağlantı demirlerinin örnek fotolarını istesem bana yardımcı olabilirmisizin fikir vermesi için

Arkadaslar Hysung fuarda yok mü bı indirim yakalar alırım dıyordum bı umut :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar