Cihan selamlar,[/COLOR]Sanırım,artçı ile konuşurken sürekli hat açıkmış yani Valkie talkie gibi konuşulacağı zaman tuşa basmak yada devreye sokmak gerekmiyormuş.Peki hat sürekli açıkken arada parazit falan olmuyormu?Yani hen kendi kaskımıza hemde artcı veya birlikte sürdüğümüz motosikletteki arkadaşımıza takıldığında hat sürekli açıkken konuşulmadğında verimli bir sistem mi?
Henüz full ve uzun mesafeli test yapamadım ama şuanki denediğim kadarıyla şunları paylaşmak isterim.
cihazı hiçbir sıkıntı olmadan rahatlıkla kaska taktım, hoporlorun gücü maksimumda iken ses fazla olduğundan boğuluyor ama maksimum açıkken zaten dışarıyı duyamıyorsunuz önermiyorum. Yolda giderken mikrafon rüzgardan neredeyse yok denecek kadar etkileniyor. Kasın altında çene altında rüzgar kesici olduğu için büyük oranda koruma sağlıyor. Vizor tabiki kabalı olması gerekiyor. Mikrafon mesafesi yeterli azınıza burnunuza girmiyor.
Artçı yahut 2. motordaki kişi ile sürekli açık şekilde konuşuyorsunuz tuşa basmaya gerek yok ne dese telefondaki gibi aynı anda kulağınıda. birinin susması gerekmiyor. telefon çalarsa otomatik cevaplanıyo, telefon sesi çok başarılı yolda iken motordayım diyorum inanmayanlar bile oldu tabi yüksek süratlerle henüz denemedim dediğim gibi. telefon konuşması bitince tek tuşa basarak diğer motorcuya yada artçı ile ile açık görüşmeye geri dönüyorsun.
ama tekrar hatırlatmak istiyorum bataryası ne kadar gidiyor ve yolda 2 motor arası ne kadar açılınca cihaz kesintiye uğruyor ve yüksek süratlerdeki performans ve gürültüyü test etme fırsatım olmadı. Olunca paylaşırım
benim kişisel fikrim fiyat/performans başarısı baya iddalı.