selamlar herkese..
bugün en sonunda Armağanında yardımıyla, orta sehpayı aldık..
ayrıca şu bahsettiğim el korumalarından da aldım fakat hiç umduğum gibi çıkmadı açıkçası..biraz oynamak gerekecek..direk takamıyorsun, vida yok birşey yok..fren ve debriyaj manetinin vidalarına takabılırsın anca ama onun içinde ürünü delmek gerekiyor vidalara ayarlanacak şekilde ama şöyle bir sorun var, vidalara göre delince de neredeyse ürünün kıyı tarafına yakın oluyor.. kırılma olasılığı yüksek yani..
birde bu orta sehpanın üst kısmı tam cuk diye oturmuyor bizim motorun bağlantı yerine..orta sehpanın üst kısmını biraz törpülemek gerekiyor..ayrıyetten de vida kısmını halletmek için içi boş boru gerekiyor(mustafa dediğini şimdi daha iyi anladım açıkçası ) ama o basit birşey.. ölçü alınıp yapması 5 dakika..
Son olarakta Dün hasta olan kedim Kapkaç'ı kaybettim :salut: kendisine doğduğundan beri bakardım ama maalesef biryerden aldığı darbe sonucu iltihap kapmış hayvanın vücudu, dün yoğun bakımda kaldı 5 saat sonra eve getirdi abim, sabahtan tekrar kontrole götürdükten yarım saat sonra kaybetmişiz.. kendimi bildim bileli hayvan sevgim vardır ve bu olaya açıkçası o kadar üzüldümki anlatamam..hala da aptal gibiyim..kendime gelemedim daha

ale:
sevindiğim tek şey ise; yaşadığı süre boyunca hep mutluydu ve normal bir sokak kedisi gibi sokakta değilde sevdiklerinin yanında ve kendi evinin bahçesine gömüldü..