Herkese selamlar;
Hasan abi; hava çok güzeldi motosiklet kullanma açısından..Gerçi kötü olsa da kullanıyorum o ayrı :queen: iett lerde sürünmüyorum ben
Rıdvan; sen bizim far kaşını halledene kadar Armağan orta sehpa işini halletti gibi birşey.. Hayır gelmez senden
Armağan; kanka tekrardan sağol ilgileniyorsun boş bırakmıyorsun satıcının peşini :rendeer:
Cihan; bugün Armağanla konuşurken seni de andık..sendeki bu Led far için olan demir boru ile ilgili bir görüşümüz var..bu koruma demirini yapan adama götürsek, bize yapabilirmi diye bir denemek istiyoruz..en azından paslanmazlıkta olur ve süper olur..Armağan ile yakınsınız sanırsam, adama gidebilirseniz ne diyecek acaba bir fikrini alsanız zahmet olmaz ise ? bildiğim kadarıyla bizden Ben, Armağan, Can, Ahmet ,Hasan abi ve Mesut garanti ister bu led far olayını ( Rıdvan gene bişeyler bulup yanar dönerlik yapar istemez falan

)
yani kafadan diğer katılan da olursa 10 kişiyi buluruz diyorum..
İlker Abi; Senden naber nasılsın , yenge ve bizim yeğen nasıllar , var mı bir ihtiyacın ?
Ahmet; Sen ne durumdasın, işe devammı ?
Furkan; sağlığın nasıl bakayım ? fazla kasmıyorsun kendini dimi :wiinkk:
Mustafa; kardeş sen nasılsın, işlerin nasıl ?
Mesut, sen de dikkat et kendini fazla yorma sakın..
diğer unuttuğum birileri olursa kusura bakmasın şimdiden onlara da saygı ve selamlar :rendeer:
Gözün kaldı anca nazardan kırıldı tabii

)
Valla benimde gözüm vardı senin ön camda :queen:
Evet Bu linktekinden alacağız kısmet ise bende istiyorum armağanda en azından kargoyu bölüşürüz
Beni de ekleyin :cat:
---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
selamlar;
arkadaşlar gv250 fiyatları pahalı değil mi ilanları gözönünde bulundurursak....
ilanların yayın süresine bakılırsa alıcısının olmaması fiyatların pahalılığından mı yoksa sezondan dolayı mı?
yaza doğru fiyatlar daha da artar mı? (muhtemelen aratar ama ne kadar?)
Kaç para gibi olması gerekir sence ? ki ucuz olsa bile o motorun ne kadar sağlıklı olduğunu bilemezsinki..ben 6 tane gv içinden buldum benim makineyi..Hee şimdi Rıdvan çıkar derki; sen titizsin, manyaksın arkadaşş. ama alakası yok..
aldığımı varsayarsak piyasası nasıldır (herkese tavisye edildiğine göre iyi olması gerekir), anında elden çıkarmak için ne kadar ucuza vermeliyim..?
piyasasının nasıl olduğunu senin yana yana Gv aramandan belli olmuyormu