evet herkese selam şimdi geelelim proplemimize
şimdi servise e gittim motor ahmetin motorla yanyana bugün hemen akü değişelim dedi usta bende yeni aldık 2 aylık akü dedim başka bir akü taktı onunla denedi konjektor yada stator arızası var dedi bakacaklar yarına kaldı ama dedi akkü yü değişmesi lazım T.E.T. diye bir akü önerdi 6 ay grantili dedi bende olabilir dedim ama aklımca Vlm akünün çok iyi olmadığı düşünmüyorum ve arızasını zaten konjktor veya stator dedi aküden şüpheleniyorum dedi ama aküyü değiştümrek istemiyorum açıkcası kıllandım daha bir seyi kontorl etmeden akü deyince .. fikirlerinizi bekliyorum yarın arayıp akü değiştirmek istemiyorum konjektor ve stator olan sorunu çözssünler akü bozuksa sonra değiştiririz diyeceiğim olmadı aküyu yuasa alacağım oradan almayacağım ..
Aküde ne gibi bir sorun olabilir ki marş basıyorsa tamamdır.Aküyü zaten yeni almışsın ne kadar kötü akü olsa yine 1 sene idare eder hiç aklıma yatmadı.Bu statör dediğiniz alternatörün içindeki sargılı kısım değil mi bunu ölçmenin bi imkanı yok mu otomobillerde bu sargılar yapılabiliyor diye biliyorum bi soruşturmak lazım bu işi.