hasan abim günaydın tünaydın ben hala ağır komadayı öksürük tıksırık berbat ama toparlıyorum hafiften.Öldünuzmu lem Nie kimse yazmiyo prof ses ver
yıkılmadım ayaktayımmm
hasan abim günaydın tünaydın ben hala ağır komadayı öksürük tıksırık berbat ama toparlıyorum hafiften.Öldünuzmu lem Nie kimse yazmiyo prof ses ver
hasan abim günaydın tünaydın ben hala ağır komadayı öksürük tıksırık berbat ama toparlıyorum hafiften.
yıkılmadım ayaktayımmm![]()
ben başvurdum gecici ehliyeti verdiler bu cumada asıl kartı vereceklerGeçmiş olsun Armağan,
Ehliyet olayını ne yaptın? Ben Çarşamba sabah başvuracağım.
Döte geldik hehe armağan senin yüzünden![]()
haydaaa ne günahım var şimdi? yağmur duasına çıkacak en son kişi benimHep Armağan yüzünden.:queen:
haydaaa ne günahım var şimdi? yağmur duasına çıkacak en son kişi benim![]()
sağol necati abi valla sana da zahmet verdim, fake ilan olabilir hem o model hem o km de emeklerine sağlık, o sana dediğim öteki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-temiz-gv-250-aksesuarli-32075129/pasif-ilan/
abi ben ya bunu dününüyorum ya da bunu;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...da-yapilmistir-hysoung-gv-250-59979692/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------
ikiside 4 bin tl istiyor sizce hangisini tercih etmeliyim...cevaplarınızı bekliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------
ikiside 4 bin tl istiyor sizce hangisini tercih etmeliyim...cevaplarınızı bekliyorum...
hasan abi sen cift kisiliklimisin? yanimizda agzini bicak acmaz, burada tutabilene askolsun. klavye delikanlisi misin abey sen? ;oD
Bu arada ön fren balatasini ve klometre kablosu deisti 40 gayme nasıl
Balata bitikmiş ses yapiyodu bi müddet sora rıdvan teşhisi koydu bnada deistirmek kaldı
Bizim burdaki motorcuda sana Msj attım teline bak profUcuzmuş, nerede değiştirdin?
Bizim burdaki motorcuda sana Msj attım teline bak prof
niye boyle faydali bilgiler ozelden geciliyor? buraya yazinda bizde nasiplenelim
burada tüm hafta sonu yağışlı gösteriyor?? cumadan pazara kadar sağnak yandık mı şimdi?? ne hayallerim vardı:salut:
hahahah çooook üzüldüm :flower::flower::queen::cherry:
Sen merak etme, organizasyon Armağan'ın istediği şekilde olacaksa, Armağan gerekirse üfleyerek bulutları dağıtır. :queen: