Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Geçmiş olsun Armağan,
Ehliyet olayını ne yaptın? Ben Çarşamba sabah başvuracağım.
ben başvurdum gecici ehliyeti verdiler bu cumada asıl kartı verecekler :)

burada Ahmet tüm hafta sonu yağışlı gösteriyor?? cumadan pazara kadar sağnak yandık mı şimdi?? ne hayallerim vardı:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haydaaa ne günahım var şimdi? yağmur duasına çıkacak en son kişi benim :p

Ben sana daha ne zaman söylemiştim ehliyeti alınca sen motor kullanmayasın diye yağmurlar başlar diye, bir de üstüne daha çok beklediğin etkinlikler eklenince kar fırtınası bile çıkar artık. :queen:

Motosikleti
Honda sh125
Cevahire gelin etkinik yapıyorum :p

---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

Eve geldim geçti artık :)

ilker abi bizim şehzade ne yapıyor?? uyutmuyordur şimdi seni valla kolay gelsin zor iş ama keyifli:)
resimlerini bekliyoruz :mrgreen:

sağol necati abi valla sana da zahmet verdim, fake ilan olabilir hem o model hem o km de emeklerine sağlık, o sana dediğim öteki

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-temiz-gv-250-aksesuarli-32075129/pasif-ilan/

abi ben ya bunu dününüyorum ya da bunu;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...da-yapilmistir-hysoung-gv-250-59979692/detay/

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:17 ----------

ikiside 4 bin tl istiyor sizce hangisini tercih etmeliyim...cevaplarınızı bekliyorum...

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:28 ----------

ikiside 4 bin tl istiyor sizce hangisini tercih etmeliyim...cevaplarınızı bekliyorum...

Kımızı olan uzun zamandır satılık. Hatta ben de motosikletimi almadan önce satıcıyla bir keresinde görüşmüştüm diye hatırlıyorum. O zaman hafızam beni yanıltmıyorsa motoru görmek istediğimi söylediğimde motor bakımda krank değişiyor çıkınca görebilirisin gibi bir şey söylemişti. Ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.

Bir sezon daha bekle benim motoru satayım sana. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hasan abi sen cift kisiliklimisin? yanimizda agzini bicak acmaz, burada tutabilene askolsun. klavye delikanlisi misin abey sen? ;oD

Motosikleti
Honda sh125
hasan abi sen cift kisiliklimisin? yanimizda agzini bicak acmaz, burada tutabilene askolsun. klavye delikanlisi misin abey sen? ;oD

Ne bilim bende cözemedim gardas :p anlamadığım bilmediğim mevzularda susmayı tercih ederim :p
Hem okadar konuştum sen uyuyordun :p

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Bu arada ön fren balatasini ve klometre kablosu deisti 40 gayme nasıl :)
Balata bitikmiş ses yapiyodu bi müddet sora rıdvan teşhisi koydu bnada deistirmek kaldı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu arada ön fren balatasini ve klometre kablosu deisti 40 gayme nasıl :)
Balata bitikmiş ses yapiyodu bi müddet sora rıdvan teşhisi koydu bnada deistirmek kaldı

Ucuzmuş, nerede değiştirdin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
niye boyle faydali bilgiler ozelden geciliyor? buraya yazinda bizde nasiplenelim

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar