yanlış görmüyorsam ön çamurluğun arka kısmında bir tuhaflık var..sanki kısa gibi, oynanmış biraz.
Evet kısa, nasıl becerdilerse, çamurluğun arkasını kırmışlar. Yoksa durduk yere kesmezler herhalde.
sağolasın hocam fiyat farkı var arada işte biraz bide antepte olunca gelip bakıpta geri dönme şansım olmuyor...

ama uzun dönemdir kullanıcıları olarak boş olduğunuzda bakarda bilgi verirseniz minnettar olurum.:rendeer:..diğerinin tek avantajı daha ucuz olması ve usta elinde olması tabi ali ustayı bilen varmı bilmiyorum..
Sadece fiyatına değil motora da bakarsan pahalı dediğinin aslında daha ucuz olduğunu anlarsın. Diğeri neredeyse 35000 km daha fazla, geniş ayaklık yok, ön cam orjinal değil, koruma demiri yok.
sen yüreklerin efendisisin rıdvanım :wiinkk: anadolu yakasına kadar yorulma diye oralarda oturan arkadaşlar vardır diye şey ettim..uğur anadolu tarafında değil mi?necati de anadolu yakasında bu arkadaşlar ilgilenmezlerse tunay mecburen rıdvan abine kalacak iş valla..ona da inan bol bol minnettar olacağından şüphem yok..rıdvan hepimizin,rıdvanımıza sahip çıkalım,hatta motorunu hep biz yıkayalım
Anadolu yakasında oturan bir tek Armağan var. Diğer herkes Avrupa'da. Armağan da zaten şimdilik anca motoru çalıştırıyor.

Bu gazla benim motor bakmak değil yenisini yapmam lazım ama yok :queen:
Motoru şimdi yıkamaya gerek yok, yağmur başladı. Az önce çamurlarını tazeledim hatta.

Uğur ne oldu, parlatıp duruyordun, yarın ikimizin motoru da aynı olacak. :queen: