Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

orjinal demir dersen orjinal demir değil ama hepimizin tercih ettiği demir budur..gv250 nin asıl orjinal demiri bana göre çok tipsiz durmaktadır.hyosource'da görebilirsin..ön cam orjinal galiba..yanlış görmediysem mirage yazıyor üzerinde..orjinal olması çok da önemli değil.el yapımı kullanan arkadaşlar da var.önemli olan işini görsün. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
marvel sana enjeldiyonlu full aksesuarli bi motor buldum diyorum 6000tl diyorum daha ne diyeyim?

Mustafa fotolar için çok sağol.. orta sehpa elime ulaştığında senden yardım isteyeceğim haberin olsun :mrgreen:

Ahmet , buluşma olayı hangi gün saat kaçta olacak ? perşembe mi cuma mı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ciddiyim 6000e saticam motorumu. ama sana baskasina 6500 ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
2009/41000

Forumdan Uzaklaştırıldı
33k aldım 41k şuan gezdim 7-8k demekki... gezdiriyo meret... başka soru? alıcan mı?

arabamı satmadan 6 k ya motor alamam ama benim arabam satılır o zaman gelir alırım motorunu değilse maximum 4250 verebilirim bi gv ye...

bugün bir yerde okudum..avrupada 30.000 km altındaki motorlara "deaf motorcycle" deniyormuş.asıl bu kmlerden sonra açılıyormuş ve daha verimli kullanılıyormuş motorlar.tabi bakımlı olanları kastedmişlerdir muhtemelen..bir de bu olay kanımca bizm ülkemizde geçerli olmaz gibi geliyor.

Motosikleti
Honda sh125
Selam arkadaşlar, 15 Aralık'ta OMM Riders'tan ARA Teorik eğitimi var.Ücretsiz 4 saatlik bir eğitim.Bilginiz olsun diye sizinle paylaşmak istedim.
http://www.motosikletforum.com/showthread.php?t=10033

Saat ve hava şartları uyarsa giderim belki

---------- Post added at 00:46 ---------- Previous post was at 00:22 ----------

Saat 22:42 ben yatar aradaslar ıyi geceler
ilker,Can,ahmet,ridvan,armağan,necati,cihan,uğur,tünay Iyı bakın kendinize
isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarada Iyı geceler saglicakla kalın....

Hayırlı akşamlar arkadaslar bi sorum olcak ikinci el gv 250 alıcam da istanbulda motor pazar yerleri varmı bilen varmı ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı akşamlar arkadaslar bi sorum olcak ikinci el gv 250 alıcam da istanbulda motor pazar yerleri varmı bilen varmı ?

Bildiğim kadarıyla motosiklet pazarı yok. Ama sahibinden.com varken pek gerek de yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar