yoksa sizi ellerimi kullanmadan doverim ;;oD
Abi böyle şeyler söyleyip adamı iyice gaza getirmeyin n'olurzaten fotoğrafına tav oldum aletin
:thumleft:
Selamlar
Pazar günü birkaç arkadaşla tanıştık, buradan da bir selam edeyim istedim. (06 plakalı GV650)
Çok güzel bir gezi oldu. Katılım ve sohbetiniz için teşekkürler.
Bu arada görüyorum ki GV 250 konusu her gün 3-4 sayfa ilerliyor, sohbete de motorlarınıza da nazar değmesin.
ozaman nostaljik persembe tam tekmil istiyorum millet! yoksa sizi ellerimi kullanmadan doverim ;;oD
Hoşgeldin,
Gezinin ocakbaşı kısmına da katılsaydın güzel olurdu.
Forumumuza hoş geldin serdar hatırlamaz olurmuyuz ocak başı kısmı gayet güzeldiSelamlar
Pazar günü birkaç arkadaşla tanıştık, buradan da bir selam edeyim istedim. (06 plakalı GV650)
Bu arada görüyorum ki GV 250 konusu her gün 3-4 sayfa ilerliyor, sohbete de motorlarınıza da nazar değmesin.
Cumartesi Iyı fikir bencede havada düzelmiş olur belkiYav oğlum cumartesi yapsan olmazmı :S perşembe macım var cuma işim cıktı :S bende gelmek istiyorum
Zenci misin olm sen?
Yoksa facebook'ta son paylaştığım videonun başrol oyuncusu musun? :queen:
Selamlar
yaf iki günde bana bağlı değil cuma akşam 8 gibi dersen olabilir ama gec gelirim anca :Scanim civanim cuma olmaz dedin diye p.be dedim. haftasonu ugur katilamiyo adamin baby facesini unuttuk ozledik. yeterince yoramiyoz seni demekki maclarda enerjini harcamaya ugrasiyon. buzdolabini mi tasitsak sana napsak
hoşgeldin serdar pazar erkan kaçtın amabekleriz bizim toplantılara
Selamlar
Ahmet senin evi istesemde bulamam ben yirttim galibaperşembe 8 de cikiyorum işten benim kadar çalışan varmı 12 saat
![]()
serdar biziii seviyoo serdar bizi seviyooo
Evet sayın gv 250 ve 650 ve shadow kullanan pek kıymetli motorcu arkadaşlar sizlere her zamanki gibi halk otobüsunden sesleniyorum camdan baktım nerde olduğumu cikaramadmşisliye yaklaştım can cama çık el saliiyim isteysen
) höttürü Verdim amaneyy.
![]()
Teşekkür ederim,
Yaza doğru motosikleti değiştirebilirim, almak istersen aklında bulunsun![]()
usta motoru değiştirebilirim demişsin gv arıyorum biliyorsundur niyetin olursa bi görüşelim![]()