Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ozaman nostaljik persembe tam tekmil istiyorum millet! yoksa sizi ellerimi kullanmadan doverim ;;oD

Selamlar
Pazar günü birkaç arkadaşla tanıştık, buradan da bir selam edeyim istedim. (06 plakalı GV650 :) )
Çok güzel bir gezi oldu. Katılım ve sohbetiniz için teşekkürler.
Bu arada görüyorum ki GV 250 konusu her gün 3-4 sayfa ilerliyor, sohbete de motorlarınıza da nazar değmesin.

Hoşgeldin,

Gezinin ocakbaşı kısmına da katılsaydın güzel olurdu.

Selamlar
Pazar günü birkaç arkadaşla tanıştık, buradan da bir selam edeyim istedim. (06 plakalı GV650 :) )
Bu arada görüyorum ki GV 250 konusu her gün 3-4 sayfa ilerliyor, sohbete de motorlarınıza da nazar değmesin.

Motosikleti
Honda sh125
Selamlar
Forumumuza hoş geldin serdar hatırlamaz olurmuyuz ocak başı kısmı gayet güzeldi :) açık büfe :p
Ahmet senin evi istesemde bulamam ben yirttim galiba :p perşembe 8 de cikiyorum işten benim kadar çalışan varmı 12 saat:)

---------- Post added at 18:02 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

Yav oğlum cumartesi yapsan olmazmı :S perşembe macım var cuma işim cıktı :S bende gelmek istiyorum
Cumartesi Iyı fikir bencede havada düzelmiş olur belki

Forumdan Uzaklaştırıldı
canim civanim cuma olmaz dedin diye p.be dedim. haftasonu ugur katilamiyo adamin baby facesini unuttuk ozledik. yeterince yoramiyoz seni demekki maclarda enerjini harcamaya ugrasiyon. buzdolabini mi tasitsak sana napsak

Selamlar

hoşgeldin serdar pazar erkan kaçtın ama :) bekleriz bizim toplantılara :)

---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:11 ----------

canim civanim cuma olmaz dedin diye p.be dedim. haftasonu ugur katilamiyo adamin baby facesini unuttuk ozledik. yeterince yoramiyoz seni demekki maclarda enerjini harcamaya ugrasiyon. buzdolabini mi tasitsak sana napsak
yaf iki günde bana bağlı değil cuma akşam 8 gibi dersen olabilir ama gec gelirim anca :S

Motosikleti
Honda sh125
Yardıma gelirim lakin bende cuma günü gece çalışıyorum cumartesi izin günüm uğurla carpisiyoz oda c.tesi çalisiyo heralde :p

hoşgeldin serdar pazar erkan kaçtın ama :) bekleriz bizim toplantılara

Hoşbulduk, açıkçası hiç bir yolu bilmeden ilk defa gördüğüm o ormanların arasında sizi nasıl buldum ben ona şaşıyorum hala. :)
Keşke daha uzun kalabilseydim. Ama grubunuzu sevdim, bir dahakine daha planlı biçimde gelmeye çalışırım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
serdar biziii seviyoo serdar bizi seviyooo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Selamlar

Senin motora binip kurcalayan da bendim :p

Ahmet senin evi istesemde bulamam ben yirttim galiba :p perşembe 8 de cikiyorum işten benim kadar çalışan varmı 12 saat:)

Merak etme ben götürürüm seni. :mrgreen:

serdar biziii seviyoo serdar bizi seviyooo

:mrgreen:

Motosikleti
Honda sh125
Evet sayın gv 250 ve 650 ve shadow kullanan pek kıymetli motorcu arkadaşlar sizlere her zamanki gibi halk otobüsunden sesleniyorum camdan baktım nerde olduğumu cikaramadm:p şisliye yaklaştım can cama çık el saliiyim isteysen :)) höttürü Verdim amaneyy.:p

Evet sayın gv 250 ve 650 ve shadow kullanan pek kıymetli motorcu arkadaşlar sizlere her zamanki gibi halk otobüsunden sesleniyorum camdan baktım nerde olduğumu cikaramadm:p şisliye yaklaştım can cama çık el saliiyim isteysen :)) höttürü Verdim amaneyy.:p

Salla Hasan abi el salla el salla kol salla kol sag gösterip sol sala :))) :) cuma netlestir Ahmet geç kalabilirim ama gelirim buzdolabını bana bırakın :) seyma söyle merve ile irtibata geçsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar