Uğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım![]()
rıdvan da bunu bekliyor bence
Uğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım![]()
Valla yzarken benimde aklıma geldi adama işkence edicez diye kendimizemi işkence ediyoruz acep dedim niye dersen o motor bi günde ancak temizlenirrıdvan da bunu bekliyor bence![]()
rıdvan da bunu bekliyor bence![]()
Günaydın arkadaşlar
Öncelikle selam eder gözlerinizden öperim gününüz güzel geçer inşallah ohh iyi uyudum gece pazar gününün yorgunlugu ancak girik. Bayan rüzgar var özellikle riidvan dikkat et rüzgâr ucurmasin seni![]()
Armağan ehliyeti kapinca haber ver kutlaya alınca o gazla resmini çekip yayınlama sakin hıri var hırsızi var![]()
Valla yzarken benimde aklıma geldi adama işkence edicez diye kendimizemi işkence ediyoruz acep dedim niye dersen o motor bi günde ancak temizlenir![]()
Rıdvan filmdeki gibi bi ay ver zamandan halledelim![]()
Doğru söze ne denir..darısı istanbul dışındakilere...
her ile her eve bir Rıdvan şart![]()
Abi böyle şeyler söyleyip adamı iyice gaza getirmeyin n'olurDün 180 Km yol yapmışım 25 TL benzin harcamış, bu işte bir terslik var![]()
:cat: Kesinlikle katılıyorum, birazcık daha patır patır ses çıkarsa daha güzel olacak sanki..hazir ses mevzuu acilmisken, bizim motorlarin sesi niye bu kadar az yav? o cusseden oyle ciliz bi ses cikmasi insanda hayal kirikligi yaratiyor, gv250 hakkindaki tek sikayetim bu, ses de olsa super olacakmis.
tamam oyle bangir bangir olmasin ama o goruntuye o ses gitmiyor.
:cat: Kesinlikle katılıyorum, birazcık daha patır patır ses çıkarsa daha güzel olacak sanki..
:thumleft::thumleft::thumleft:o kadar yükümüzü çekiyor Gv'ler, biraz ilgi ve alaka gösterilmeyi hakediyor abicim :cat:
Arkadaşlar Rüzgarın resimleri. Henüz ekleyebildim
hasan abi sen çok yaşa dağıldım toparlayamıyorumUğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım![]()
Plalaklık güzelmiş ufak benim gibi kamyon plakalığı koymamışlar en azından. Rıdvan ustaaam bana bir plakalık keselim mi? :bounce:
evet katılıyorum bu haftaki etkinliğimiz Rıdvanın motorunu temizlemek olsun eğlence çıkar.
herkese günaydın..o zaman hemen yeni bir başlık açalım,pazar günü kahvaltılı ve akşama makarnalı rıdvanın motorunu yıkama etkinliği diye.herkese duyuralım..herkesi davet edelim.bir köpük de gelenler vursun:queen:
2011 hiçbiryerde yoktu ne yazık ki bende bakmıştım. ama gv650 war istersenişte elinde kalmış kimse varmı yokmu nasıl bilebiliriz![]()
uğur bir ara benimkinide el atmak lazım bu işlerin uzmanı olarak basımda durda temizlik yaptırt bana![]()
herkese günaydın..o zaman hemen yeni bir başlık açalım,pazar günü kahvaltılı ve akşama makarnalı rıdvanın motorunu yıkama etkinliği diye.herkese duyuralım..herkesi davet edelim.bir köpük de gelenler vursun:queen:
bu haftaici bigun bende toplaniyoz, benim evi tasicaz
ustune lahmacun bira cigkofteler benden, amelelik ikramiyesi ;oD