Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda sh125
Günaydın arkadaşlar
Öncelikle selam eder gözlerinizden öperim gününüz güzel geçer inşallah ohh iyi uyudum gece pazar gününün yorgunlugu ancak gitti .
Bayan rüzgar var özellikle riidvan dikkat et rüzgâr ucurmasin seni :p
Armağan ehliyeti kapinca haber ver kutlaya alınca o gazla resmini çekip yayınlama sakin hıri var hırsızi var :p

---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:22 ----------

rıdvan da bunu bekliyor bence :)
Valla yzarken benimde aklıma geldi adama işkence edicez diye kendimizemi işkence ediyoruz acep dedim niye dersen o motor bi günde ancak temizlenir :p
Rıdvan filmdeki gibi bi ay ver zamandan halledelim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rıdvan da bunu bekliyor bence :)

Yok canım ne alakası var :p

Günaydın arkadaşlar
Öncelikle selam eder gözlerinizden öperim gününüz güzel geçer inşallah ohh iyi uyudum gece pazar gününün yorgunlugu ancak girik. Bayan rüzgar var özellikle riidvan dikkat et rüzgâr ucurmasin seni :p
Armağan ehliyeti kapinca haber ver kutlaya alınca o gazla resmini çekip yayınlama sakin hıri var hırsızi var :p

Hava sıcaklığı gayet iyi ama rüzgar yaklaşık 40 km hızla esiyor, hatta bizim buralarda 50-60'a çıkıyor. Ama uçmadım, iş yerindeyim :p

Valla yzarken benimde aklıma geldi adama işkence edicez diye kendimizemi işkence ediyoruz acep dedim niye dersen o motor bi günde ancak temizlenir :p
Rıdvan filmdeki gibi bi ay ver zamandan halledelim :D

Bir motor yıkamaya 1 ay çok :p

darısı istanbul dışındakilere...
her ile her eve bir Rıdvan şart :p
Doğru söze ne denir.. :p

Dün 180 Km yol yapmışım 25 TL benzin harcamış, bu işte bir terslik var :)
Abi böyle şeyler söyleyip adamı iyice gaza getirmeyin n'olur :) zaten fotoğrafına tav oldum aletin :D

hazir ses mevzuu acilmisken, bizim motorlarin sesi niye bu kadar az yav? o cusseden oyle ciliz bi ses cikmasi insanda hayal kirikligi yaratiyor, gv250 hakkindaki tek sikayetim bu, ses de olsa super olacakmis.

tamam oyle bangir bangir olmasin ama o goruntuye o ses gitmiyor.
:cat: Kesinlikle katılıyorum, birazcık daha patır patır ses çıkarsa daha güzel olacak sanki..

Bu arada @styleoscar, zincir dişli tertemiz olmuş, benim de gidip temizleyesim geldi inan ki.. eline sağlık.. motorlara böyle bakarsak evladiyelik olacağı kesin :thumleft:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
:cat: Kesinlikle katılıyorum, birazcık daha patır patır ses çıkarsa daha güzel olacak sanki..

Motorun karbüratörlüyse egzozların perçinle tutturulmuş olan son kapaklarını çıkartabilirsin. Çok fazla ses çıkartmıyor ama ses istiyorsan fark ediyor.

o kadar yükümüzü çekiyor Gv'ler, biraz ilgi ve alaka gösterilmeyi hakediyor abicim :cat:
:thumleft::thumleft::thumleft:
Arkadaşlar Rüzgarın resimleri. Henüz ekleyebildim

Nazar deymesin kızımızda çok güzelmiş hani :) Plalaklık güzelmiş ufak benim gibi kamyon plakalığı koymamışlar en azından. Rıdvan ustaaam bana bir plakalık keselim mi? :bounce:
Uğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım :p
hasan abi sen çok yaşa dağıldım toparlayamıyorum :)

evet katılıyorum bu haftaki etkinliğimiz Rıdvanın motorunu temizlemek olsun eğlence çıkar.

herkese günaydın..o zaman hemen yeni bir başlık açalım,pazar günü kahvaltılı ve akşama makarnalı rıdvanın motorunu yıkama etkinliği diye.herkese duyuralım..herkesi davet edelim.bir köpük de gelenler vursun :p:p:p:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Plalaklık güzelmiş ufak benim gibi kamyon plakalığı koymamışlar en azından. Rıdvan ustaaam bana bir plakalık keselim mi? :bounce:

Plaka seninkiyle aynı, arkadan fotoğraf olmadığı için sana küçük gelmiştir.

evet katılıyorum bu haftaki etkinliğimiz Rıdvanın motorunu temizlemek olsun eğlence çıkar.

herkese günaydın..o zaman hemen yeni bir başlık açalım,pazar günü kahvaltılı ve akşama makarnalı rıdvanın motorunu yıkama etkinliği diye.herkese duyuralım..herkesi davet edelim.bir köpük de gelenler vursun :p:p:p:queen:

Bana uyar :p

Motosikleti
Honda sh125
Ridvan motoru ilk gördüğümde modifiye yaptın sandım yazarken koptum valla megersem kirmis :) benim tosun cik cık yapiyordu giderken kesin senin motora laf atıyordu tosunumun ahlakı bozuldu :p

uğur bir ara benimkinide el atmak lazım bu işlerin uzmanı olarak basımda durda temizlik yaptırt bana :)

ayıpsın kanka seve seve :wiinkk:

---------- Post added at 12:49 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Uğur bi gün bulusup rıdvan sulak bi yere götürelim ridvani bir ağaca bağlayıp motorunu yikayalim erol taş gibi kahkaha atalım :p

:queen: abi alemsin iyi güldürdün valla :queen: aslında abi tam tersi, Rıdvanın yanına Ahmeti vereceğiz elinde kırbaç, motoru yıkamazsa vurucan kırbacı vurucan kırbacı, ya da artık Ahmet ne yaparsa :queen::queen:

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

abi aman sakın haa ! pazar gününden bahsediyorsun :pale:

-----------------------------------------------------------------------------------------

Armağaaaaaan; 2 dir kokumayı atlıyon galiba , benim orta sehpa noldu :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yarın ve Perşembe günü hava yağmurlu görünüyor siz hala motoru yıkamaktan bahsediyorsunuz. Yarın yağmurda yıkanacak nasıl olsa :p

Arkadaşlar, güzel dilekleriniz için sağolun.

Bana kullandığınız önerebileceğiniz çizme markası var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu haftaici bigun bende toplaniyoz, benim evi tasicaz

ustune lahmacun bira cigkofteler benden, amelelik ikramiyesi ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar