Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dedigim gibi bira cigkofte vs isteyen getirsin, size tek vaad ettigim sinirsiz makarna ve votka ;oD yengeye de bi shot baileys belki ;oP

dedigim gibi bira cigkofte vs isteyen getirsin, size tek vaad ettigim sinirsiz makarna ve votka ;oD yengeye de bi shot baileys belki ;oP

Tamam çiğ köfte bira getirrim ben.. ama şuşi yemeyecekmiyiz çiğ köfte sarmaz yanına heralde gurme olan sensin :) veya alayım ben şuşi yemiyenler çiğ köfte yesin :)

off sofra mükemmel gözükmeye başladı, neden ben uzakta oturuyorum ? :pr:
yakında olsam 2 sisede sarap kapar gelirdim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
gel sabah donersin armagan ev genis ;oD misafir var zaten 2-3 tane... sushi icin 9da siparis gecicez sushicoya... bu gece uzun olacak, şık giyinin, bolbol resim cekelim, belki havuzbasi falan yapariz, havaya gore...

Forumdan Uzaklaştırıldı
@kilitci
nihahahah roarrrrhhh

Plt. Ahmet Can İZMİRLİ

gel sabah donersin armagan ev genis ;oD misafir var zaten 2-3 tane... sushi icin 9da siparis gecicez sushicoya... bu gece uzun olacak, şık giyinin, bolbol resim cekelim, belki havuzbasi falan yapariz, havaya gore...

hocam zahmet vermiyeyim, ama gece ayık olan biri geçte olsa hatta (sabaha karsı da olur) metrobus duragına bırakabilirse işte sonra eve ugrayıp sonra avcılara gelirim :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
misafir olmayida, agarlamayida cok severim (sorunuz can) cekibmeden kalabilirsiniz... ben cekinmemde soylim ;oD

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya biri su sis baglanti zimbirtisindan bulsun bana aklima geldikce fittiriyorum. pazar izin gunum bi b.k alamiyorum...

ve ridvan ustaya bi soru;
4 sinyali, stop lambasini ledlilerle degismek beyni sapittirirmi? aku uzerindeki tuku azaltmak istiyorum, bukadar sikinti cektikten sonra acn ayni duruma dusmemek icin biraz elektrik sistemine dokunacagim

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya biri su sis baglanti zimbirtisindan bulsun bana aklima geldikce fittiriyorum. pazar izin gunum bi b.k alamiyorum...

ve ridvan ustaya bi soru;
4 sinyali, stop lambasini ledlilerle degismek beyni sapittirirmi? aku uzerindeki tuku azaltmak istiyorum, bukadar sikinti cektikten sonra acn ayni duruma dusmemek icin biraz elektrik sistemine dokunacagim

Beynin oralarda işi yok. İstediğin gibi değiştirebilirsin. Ama sinyal lambaları sapıtacaktır. Çünkü sinyal flaşörü normal ampulün çekeceği akıma göre. Tabi onun da çözümü var. Led sinyaller için yapılmış flaşörler var. Ben hiç görmedim ama var :p Onlardan alıp takarsan o sorun da çözülür.

selam
bu benim 2. motorum.
genelde diğer motorumu kullanıyorum.
diğer motorun 2.eli para etmediği için satmadım . bu motorla çanakkale ve şile seyahatlerim oldu.
uzun yolun keyifini transalp alarak çıkarmayı düşünüyorum.

---------- Post added at 15:44 ---------- Previous post was at 15:40 ----------

yahu arkadaş, bu tip ilanlara anlam veremiyorum.. adam sıfır km almış motoru, daha henüz bin km anca yapmış.. neymiş, cc büyütmek için satıyormuş.. sırf bu tip ilanların çokluğu nedeniyle motoru alırken çok ama çok tereddüt etmiştim.. sahibinden de vl250 arayın bakın bulabilecek misiniz.. kimse satmıyo.. arada denk gelirseniz de iki gün ya duruyo ya durmuyo, hemen satılıyo.. resmen alıp pişman olmuş da biran önce elinden çıkarmaya bakıyor gibi.. ilginç..

Forumdan Uzaklaştırıldı
selam
bu benim 2. motorum.
genelde diğer motorumu kullanıyorum.
diğer motorun 2.eli para etmediği için satmadım . bu motorla çanakkale ve şile seyahatlerim oldu.
uzun yolun keyifini transalp alarak çıkarmayı düşünüyorum.

Armağan, bak motorun sahibi forumdan çıktı. Hadi gidip alalım :p

O ilanın sahibi çok yüksek ihtimali 2011 başında 2010 model sıfır olarak aldı motoru. 2010 model olduğu için de bayi en fazla 6500 TL'ye sattı. Bu arkadaş da muhtemelen "nasılsa ikinci el parasına satıyorlar alayım yaz sonu satarım hiç zararım olmaz" diye düşündü hatta motora gelen zamla beraber aldığı fiyattan bile yükseğe satmaya çalışıyor.

dostum ben motorumu 6,900'e aldım. plaka masrafları vergi sigorta derken bana 7,400 gibi bir rakama geldi.
açıkçası şimdi satıp hemen yeni motor almıyacağımdan dolayı dört gözle satılmasını bekler bir durumum yok.
motorun bakım avcılar motopark polat ta yapıldı.
akü sürekli bittiği için nano jel akü taktırdım.(bir ay çalıştırmasan sorun yok)
ayrıca motorun beyni değişmiş olup motopark tarafından çıkma beyin takıldı.
ön cam ve yan çantaları malum motor temiz.
alan hayrını görsün

Forumdan Uzaklaştırıldı
dostum ben motorumu 6,900'e aldım. plaka masrafları vergi sigorta derken bana 7,400 gibi bir rakama geldi.
açıkçası şimdi satıp hemen yeni motor almıyacağımdan dolayı dört gözle satılmasını bekler bir durumum yok.
akü sürekli bittiği için nano jel akü taktırdım.(bir ay çalıştırmasan sorun yok)
alan hayrını görsün

Yukarıda yazdığım sadece tahmindi. Demek doğru tahmin edememişim :)

Çıkma? Motor garantili değil mi?

alan hayrını görsün

Garantiden neden değiştirmedin?

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Armağan, bak motorun sahibi forumdan çıktı. Hadi gidip alalım :p

hayırlısı kismetimse neden olmasın?

Son düzenleme:
alan hayrını görsün

Arkdaşlar garanti kısmını sormuş cıkma beyni ne kadara aldın ? bunuda ben sorayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar