gece çökünce daha bi güzel oldu be ;oD motosikletim artık daha farkedilir! ;oD
şerit ledleri baya araştırdım en son 30tl ye buldum 5 mtsi taksime çıkan yolda trt civarı. bu dış ortam denen led ama silikon kaplı üstü, daha dayanıklı. iç ortam silikonsuzlar 20tl 5mtsi.
renk olarak rıdvanın dediği gibi temel renkler var kırmızı, yeşil, mavi, beyaz ve günışığı diye bişi var kor ampul ışığı. bide rgb denen ledler var 3 temel rengi karıştırarak istediğin rengi elde edebiliyorsun. uzaktan kumandalı bi aparatla yönetiliyor, bu aparat 16 renk seçeneği sunuyor ve bikaç efekt verebiliyorsun fade, flash vb... bu kumandanın fiyatı da 14 tl. aslında rgb led alacaktım motor için kumandayla istediğim renge çevirecektim kafama göre hergün ama rgb de lehim olayı biraz daha zor ve karışık, daha ince lehimcilik istiyor, şimdilik tek renkte pişeyim sonra rgb kasarım dedim bende ;oD
evet baya belli ediyor.. o ledler silikon kaplı olduğundan sıvı da geçirmez sanırsam.. fiyat olarak ta birşey değilmiş..ben alırsam kırmızı alırım..ve dediğim gibi arka teker mafsalına monte ederim..ama rıdvanı kandırmam gerekir