Ugur bulusma Perşembe avcılarda olacakselamlar beyler nabersiniz :cherry:
buluşma cuma günü dimi ? ona göre bu hafta içi işlerimi ayarlıyım..
bu arada rıdvan seni bugun işe giderken abimle gördük..avcılar metrobüs son durağın oralarda saat 9 a falan geliyordu..akşam da abim görmüş seni..gene metrobüsten indiğinde (iett kampı durağı ) yanyoldan avcılara doğru gidiyordun herhalde..kaçamak mı yapıyon kanka yoksa![]()
hehe tamam kanka sorun değil.. ben zaten izindeyim ayın 19 una kadar :cherry: bu hafta biraz işlerim var e-ticaret sitemle ilgili onları hallediyoruzda abiyle ondan belirli gün istedim..Ugur bulusma Perşembe avcılarda olacak) baktık sen bize gelmiyorsun biz sana gelelim dedik
)
bu arada rıdvan seni bugun işe giderken abimle gördük..avcılar metrobüs son durağın oralarda saat 9 a falan geliyordu..akşam da abim görmüş seni..gene metrobüsten indiğinde (iett kampı durağı ) yanyoldan avcılara doğru gidiyordun herhalde..kaçamak mı yapıyon kanka yoksa![]()
Sabah gördüğün doğrudur. Her sabah E-5'ten Haramidere'ye gidiyorum saat 9 dolaylarında. Ama akşam gördüğü yanlış. Başkasıyla karıştırmış. Akşam 17.30'da çıkıp eve gittim. Raporumuzu da verdik
Ben eldiven, alt-üst yağmurluk aldım. Eldivenler 30 TL'lik bir şeye göre iyi görünüyor. Su geçirmez olduğu üzerinde de yazıyor.
şu eldivenin fotosunu yada aldığın yerin sitesinde linki varsa atarmısın rıdvan ?
Zaten motomax'in anasayfasında var bu kadar tembel olma. Neyse al hadi linkini
http://www.motomaxonlineshop.com/main/bol_d39or_kislik_su_gecirmez_eldiven-pmu1721.html
birde nasıl eldiven kullanışlı mı ? test ettin mi daha doğrusu ?
Yok yolda giymedim. Ama bileği kapatıyor, montun dışına ya da içine sokabiliyorum. Hava girmeyecek şekilde kapanmış oluyor iki şekilde de. Bu mevsimde 5 dk. bile takamayacak kadar sıcak. Her kışlık eldivendeki ortak sorun yazlık eldivene göre daha hissiz. Eğer iddia ettiği gibi su da geçirmiyorsa, 30 TL'ye aldığım bir eldiven için fazla iyi.
tamam saolasın.. bende bir ara alayım bari indirimdeyken..
5 kişi olduk güzel, ha gayret :thumleft: .. birde mesut var bakalım o ne dicek ??
bu arada buluşma yeri tam neresi olsun ? sahil olmasında.. çünkü sahile hep beraber ineriz grup halinde :cat:
en müsait yer avcılar girişinde stadın orası gibi..

Tam olarak belirlemedik Mesut la ben beraber geliriz büyük ihtimal ile1-slayerrr rıdvan
2-cancalskan can
3-styleoscar uğur
4-bellagio ? ismini
5- batuizm ahmet
5 kişi olduk güzel, ha gayret :thumleft: .. birde mesut var bakalım o ne dicek ??
bu arada buluşma yeri tam neresi olsun ? sahil olmasında.. çünkü sahile hep beraber ineriz grup halinde :cat:
en müsait yer avcılar girişinde stadın orası gibi..
Meust da geliyor. Yani bir aksilik olmazsa en az 6 kişiyiz.
Bu arada kilitci kayıplarda. Ramazan dolayısı ile gelmiyordu, ama Ramazan bitti hala yok. Kilitci seni de bekliyoruz. Şimdi aklıma geldi,
Buluşma yeri Avcılar girişinde trafiğe kapalı caddenin başındaki refüj/kaldırımın üstü gayet uygundur. Hem Avcılar'ı bilmeyen arkadaşlar sahile nasıl inecem diye düşünmez. Avcılar'a girer girmez benimle karşılaşır.![]()
Buluşma Perşembe günü Saat 19.00'da Avcılar girişinde stadın yanında.
kanka o kapalı caddeye girmek için gelişten sonra tam sol yapmak gerek yani kolay kolay girilmez..ters yön çünkü..o yüzden bizim erken orada olmamız gerekir..:cat:

bellagio ihlas marmara evlerinde mi oturuyorsun? yakınız eğer öyle ise... bende eston reşitpaşa 3. kısımdayım. perşembe beraber geçeriz avcılara...