€rK@n;2204202' Alıntı:ayhan hocam ve yörük arkadaşta devamlı getirtmişler bir sorun çıkmamış... Olmazsa bir parça getirtip şansımı deneyeyim gerekirsede giderim artık. Öncelikle allahın izniyle şu motorumun siparişini vereyim daha sonra tekrar irtibata geçeriz ve bende adım adım bilgilendiririm sizleri.
İnşallah sorun çıkmazsada bir an önce istediklerime kavuşurum.

Ayhan Hocam, gitti gidiyor değilde sahibinden.com da vardı.
Keyifler nasıl bu arada?
ayhan hocam ve yörük arkadaşta devamlı getirtmişler bir sorun çıkmamış... Olmazsa bir parça getirtip şansımı deneyeyim gerekirsede giderim artık. Öncelikle allahın izniyle şu motorumun siparişini vereyim daha sonra tekrar irtibata geçeriz ve bende adım adım bilgilendiririm sizleri.
İnşallah sorun çıkmazsada bir an önce istediklerime kavuşurum.
slm arkadaslar nasılsınız ben bektas kahramanmrasdan eskı nıckım chemistry ıdı .
nasıl gıdıo motorlarnız ne alemde bır sorum olacak motorlarınız 100 km kac lt benzn yakmakda merak ettım benım kı ıle karsılastırmak ıstıom
En düşük ölçümüm 3,4;en yüksek ölçümüm 4,2 oldu bugüne kadar.Yörük bizim hesap niye farklı çıkıyor acaba?
Hasanpaşa'daki motomax'ın olduğu sokakta dükkanı bulunan Niyazi Usta'ya karbüratör ve segman temizliği yaptırdım,ayrıca orjinal Ngk buji de taktı.Motorun ilk çalışması daha kolaylaştı.En önemlisi max deviri durduğu yerde görebiliyor.Kısaca motor kendine geldi.Ayrıca motorda haberim bile olmayan başka aksaklıkları da tespit etti.Hyosung konusunda çok bilgili bir usta.Bakım veya tamir için usta arıyorsanız Niyazi ustayı tavsiye ederim arkadaşlar.
Herkese oncelikle kooooocccaaammmaannn selamlar sevgiler
Umarim hersey yolundadır. Malum turizm otelcilik ile ugraşıyorum vede sezonu yogun bir sekilde basladık vede yogun bir sekilde kapattık. Sık sık sizlere ulaşamamış olsam da arada bir anda bütün mesajları okuyarak takip etmeye caliştim. Ama tabiki bu seferde muhabbetlerden de uzak kaldım. Bu uzak kaldıgım zaman zarfında okudugum hersey bir kenera TIMOTI sana sapka çıkartırımkesşe zamanında takip etmiş olsaydım da seni bodrum da hem misafir ederdim hemde buradan izmir yönü ya da marmaris yönüne kadar bir sürede eşlik ederdim.
Ama tekrardan Şapka çıkar hocam sana güzel bir rota yapmışssın kendine. Umarim bir gün daha kalabalık oluruz ya da en azından beraber cıkarız
Bu arada Yörük selamlar sana daUmarim hersey yolundadır. Sana şu çantalarını sormak istiyorum. Marka model ve ne kadara aldın acaba ?