4000 km de bakıma git yoksa garanti sorunu yaşayabilirsin.
Kilitci Naber nasılsın.
Garanti malı aldıktan sonra başlar aldığın mal garantisiz olamaz vaktin varsa global le uğraşıp yola getirebilirsin.
1-2 gün içinde 2006 model 2.el bi Hyosung GV 250 almayı düşünüyorum.
Kronik bir problemi var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
ya gv250 de rahatlık konusu açılmışken sorayım. Geçenlerde ilk kez uzun yollu bi geziye çıktım arkadaşlarla beraber. Bi süreden sonra artçı koltuğunun ucu belimi ağrıtmaya başladı. Ucu tam bel hizasında omurgama batıyor ve fena rahatsız etti. Boy 1.80 kilo 83. Yalnız gidon biraz düşük bende, aldığımda öyledi, spor duruşu hoşuma gidiyor diye yükseltmedim. Acaba onla bi alakası olabilir mi? benzer bir durum yaşan var mı?
Normalde motorumdan çok memnunum, sarsıntısı minimum rahatlığı maksimum düzeyde ama işte uzun yolda rahatsız etti biraz. Bir de arkadaşın motoru naked mesela, onun arka fren pedalı aşağıda biraz o yüzden yolda giderken ayağını düz tutuyor, aşağı itip fren yapıyor. Bizde ise fren pedalı ayaklığın üstünde. Ben de ayağım sürekli frende hazır durumda olunca rahat ediyorum. Zira ayaklığa normal bassam, fren sırasında manevra yapmam gerekir ve geç kalabilirim diye tırsıyorum. Onun için yapılabilecek birşey var mıdır?
Vitesin boşa geçme ya da boştan çıkma sıkıntısı var ama zaman içinde kendi kendine çözüyosun nasıl yapıldığını, nerdeyse herkesin farklı bir tekniği varBir de kendi deneyimimden örnek vereyim, bir ustaya götürüp detaylı incelettir. Ben aldıktan sonra farkettim arka manifold yırtıkmış. Yeni kanuni modellerde aluminyumdan oluyo o borular, ancak hyosung modellerinde plastikten. Yırtık olma ihtimaline karşın bi kontrol ettir.