Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar merhaba
yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için öncelikle canan abim olmak üzere herkese teşekkürler...dediğiniz gibi haftaiçi bakacam o dediğiniz yan ayak müşirine.

canan abi ben hırs yaptım ben koyacam resimleri..yinede teşekkürler ilgin için..

herkese kazasız belasız sürüşler tekrar iyi pazarlar..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

evet bakalım deneme amaçlı yaptığım resim yükelenecekmi...
05062010067m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

off ya yine kayboldu..allam yaa neden olmuyor sinir olacam valla :salut:

arkadaşlar merhaba
yardımlarınız ve verdiğiniz bilgiler için öncelikle canan abim olmak üzere herkese teşekkürler...dediğiniz gibi haftaiçi bakacam o dediğiniz yan ayak müşirine.

canan abi ben hırs yaptım ben koyacam resimleri..yinede teşekkürler ilgin için..

herkese kazasız belasız sürüşler tekrar iyi pazarlar..:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

evet bakalım deneme amaçlı yaptığım resim yükelenecekmi...
05062010067m.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

off ya yine kayboldu..allam yaa neden olmuyor sinir olacam valla :salut:

Valla ben görüyorum :)

devrim ilk resmi deneme amaçlı koydum oldu ama sonrasını yapacaktım yine olmadı..şimdi bir daha deneyeceğim bakayım........yok olmadı...olmuoyr yeniden yükledim olmuyor.upload ediyorum resmi seçiyorum uploada basıyorum sonra sol üstte ilerleme ekranı çıkıyor bar doluyor ve tam bitince internet sayfası çılıp oradan linki almam lazım ama bar dolduktan sonra o internet sayfası açılmıyor.kafayı yememek elde değiil..:queen::pr::pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:10 ----------

internet explorerdan yapıyorsan firefox tan dene, kendi programınıda yüklüyor böylece

aaa sürükleyip koyunca oldu allam ya.dur bakayım deneyim..
işte motorun son halini alıncaya kadar geçen süreç..
işte koruma demirimiz çıktı takılacak..

evet..takılıyor.. :p

şimdide sıra geldi peglerin takılmasına..

şimdide yan çantaları takıyoruz..

orjinal ön camı da taktık...

bu arada bu resimdeki de babam.yavaş yavaş motora olan ilgisi artıyor..(bakmayın eski mopedçi :) vakti zamanında sıfır kırmızı süper51 i vardı,hurdaya çıkanak kadar kullandı,yaklaşık 13 sene falan.şimdi bacakları ağrıyormuş ve benim motor çok büyükmüş taşıyamayabilirmiş :p )

sıra geldi hyosource'dan sipariş ettiğim sele kılıflarına.onu da taktım,fena olmadı..

en son olarak yine o siteden sipariş ettiğim vites topuk aparatınıda taktık ve karacanın son hali ortaya çıktı..

ve karaca ertesi günkü uzun antalya-izmir yolu için dinlenmek üzere tekrar garaja çekilir..

ohh be becerdim valla..ben hep link alacağım sayfanın açılmasını bekliyordum.halbuki sürükleyip koyunca hemen kendi yazıyor.ne büyük kolaylık oldu..
bu arada antalya-izmir yolculuğumu daha sonra anlatıcam çünkü resimlerin bir kısmı fotoğraf makinemde,makinem de hakkari'de eşimde kaldı.artık o gelince yolculuğu da sizinle paylaşırım..
ha bir de clio hb 1.5 dci den sonra yeni aracımı paylaşayım sizlerle..işte megane scenicim..

Son düzenleme:
teşekkürler devrimcim..resimler böyle sürükleyip atınca küçük çıktı ama ilk gönderdiğim gibi olmadı neyse onu da başka zaman düzeltirim artık..tekrar teşekkürler..

Selam arkadaslar islerimin inanilmaz olan yogunlugundan nihayet kurtulup birseyler yazabilmeye firsat bulabildim. Bizim sirketin mali yilsonu oldugundan cumarteside dahil olmak uzere aksam 9-10 lara kadar olan calismalarim nihayet bitti :) pek yazamadim ama hep okuyordum islerden firsat buldukca.

Ilkercim fotolar gorundu ve cok guzel olmus Karacan. Harika valla

teşekkür ederim orhancım.sana da geçmiş olsun..nasıl xl650 huysuzluk yapmıyor değil mi?

orhan kardeşim senin motorunla olan tecrübelerine ihtiyacım var.arabanın taksidini bitirdikten sonra içişleri bakanından da izin alabilirsem sanırım dl650 yada xl650 alacam.:)o yüzden senin tecrübelerini hep takip edeceğim..teşekkürler tekrar kardeşim..

İlker Hocam Merhaba,
Karacan süper olmuş, güle güle kullan, ön camın farkını soracağım size, nasıl memnunmusunuz, rüzgarı ne kadar kesiyor gibi? Benim ön cam sanki biraz küçük gibi. İnşallah sen memnunsundur.

ayhan abi ön cam olmadan önce de bir antalya-izmir yapmıştım o zaman çok fazla rüzgar yemiştim.şimdi hepsini kesmesede 3/4 ünü falan kesti yada ben öel hissettim.rahat geldim,çok hırpalamadı beni rüzgar.o yüzden ön cam hele uzun yolculuklar için ideal diyorum..:cat:

ohbe ensonunda gördük resimleri ilker :) çok güzel olmuş motosikletin güle güle kullan dostum...vitesi topukla yükseltmek nsl rahat geldimi sanada?

hakan gerçekten çok rahat ve vitesi boşa almak sanki daha rahat olacak gibi..zaten vites pedalının altına her ayakkabı sığmıyordu.yüksetmeme rağmen kışın botla falan vites yükseltmek biraz problem yapıyordu.şimdi bu açılardan oldukça rahatım..şuan ileriye yönelik sadece sissybar ı yükseltmek ve arka çanta taşıyıcı ve güzel bir arka çanta almak birde sis farları..sonra keyifle bineceğim nasip olursa..daha hala 5800 km de olduğunu farkettim km nin.daha doğru düzgün binememişim.biraz km yapmam lazım :p

İlker Hocam,
açıklaman için teşekkürler...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:40 ----------

İlker Hocam,
Senin bu koruma demirinin üzerine sis farları nasıl olur acaba???

sinan abi teşekkürler.yardımların için teşekkür ederim.çok iyi oldu.

ayhan abi onu araştırıyorum eğer uydurabilirsem paylaşırım sizle.aynı koruma demirleri kullanıyoruz sonuçta..

İlker Hocam;
Hepsiburada dan sisi farlarını aldım, koruma demirlerine de monte ettirdim, güzel oldu, eski fotoğraflarıma bakabilirsin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar