Ben fuara gitmek istiyorum ama tam tarih ancak son günlerde belli olur. İnşallah hava da güzel olursa buradan bie arkadaşla motorla gitmeyi planlıyoruz. Sizlerle mümkün olursa orada görüşmeyi tanışmayı çok isterim. Fuara yakın bir tarihte tekrar görüşürüz..
Arkadaşlar, çok kimse yok forumda bu aralar ama ben birşey sormak istiyorum. En azından İlker, Hakan, Canan ve Dejavu(ismini bilmiyorum) cevaplar. (arkadaşlar yaşlarınızı bilmediğimden abi/kardeş gibi kelimeler kullanamıyorum, kusura bakmayın, bu arada ben 31 yaşındayım)
Geçen hafta sonu Yalova'ya yaptığımız gezide önümde arkadaşım Honda Shadow 750cc ile virajlarda 80-90 ile giderken ben tereddüt yaşadım. Tereddütüm hızdan değil, motorun doğal olarak virajda yatmak istemesinden. Konu ile ilgili okuduğum kitaplardan ve internetten edindiğim bilgiler uyarınca EVET, yatmam gerekli ancak motoru henüz çok tanımıyor olmam, orjinal lastiklerin limitlerini bilmememden dolayı emniyette hissetmediğimden, motoru çok yatırmadım, bu nedenle de hızımı azalttım. Motoru yatırmayınca tahmin edeceğiniz gibi virajda dışa savruluyorsunuz.
Şimdi, yazdıklarımı soruya dökecek olursam;
Motoru virajlarda yatırırken herhangi bir sorun yaşıyor musunuz? Örneğin belli bir açıdan sonra sürtme veya denge kaybı...gibi..
Orjinal lastiklerin yatma performansları nasıldır? Benim motorum 2007 model ancak 2009 aralık trafiğe çıkışlı.
İlginiz için şimdiden teşekkürler...