selam arkadaşlar.ben antalya'dayım yarın sabah bir terslik olmazsa motorumla yola çıkacağım ve izmir'e gideceğim.sabah 9 gibi çıkmayı planlıyorum.akşama kadar 100-150 kmde bir molalar vererek izmir'de olmayı planlıyorum.dün itibariyle motorun kontrollerini yaptırdım.şuan 2965 kmde.yağını değiştirmedim.4000 km'ye kadar sıkıntı yaratmaz diye düşündüm.zincirini kontrol ettirdim.usta diğer kontrolleri de yaptı ve gönül rahatlıyla bin git dedi.yanıma yinede zincir spreyi ve lastik tamir köpüğü alacağım.ilk defa uzun yol tecrübem olacak ama sık molalarla üstesinden geleceğimi düşünüyorum.yolun ve motorun fotoğraflarını çekip izmir'e varınca sizlerle paylaşırım..
haluk abi motorunu satacakmışsın sanırım.üzüldüm o kadar çanta falan imal ettin emek verdin.neyse hayırlısı olsun.
bu arada son gezi süper olmuş manzara süper.orhan bandana da yakışmış :cat: biz de nişanlıma kask mont alıp birlikte yol yapmaya başlayacağız inşallah.
tavsiyelerinizi bekliyorum..
haluk abi motorunu satacakmışsın sanırım.üzüldüm o kadar çanta falan imal ettin emek verdin.neyse hayırlısı olsun.
bu arada son gezi süper olmuş manzara süper.orhan bandana da yakışmış :cat: biz de nişanlıma kask mont alıp birlikte yol yapmaya başlayacağız inşallah.
tavsiyelerinizi bekliyorum..