Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
1,553
ne akçakocamı ? :) :) olumuki:) bana uyar :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 AM ----------

sorma abicim günler günleri kovaladı.İyi denk gelmişte tanışmışız gerçekten.O zamanlar Siz GV250 için yanıp tutuşurken.Bende neden sattım ki gül gibi motoru diyordum kendime :queen::queen:

Kaplanla ve ben Ayvalıkta bekliyoruz abi,artık gelde güzel bir koyda mangala çupra falan atalım.Dünde kaplanla beraber sarımsaklı plajında indik.Sahilin dibine, şezlonglara kadar getirdim.Hatta ordan birisi motoru denizede sokacan mı dedi :p:p:queen:

Ne zaman geleceksin abi??18'den sonra İzmirdeki festival için Ayvalıktan ayrılacağım ve ordan iznim bittiği için geri kütahyaya döneceğim...

emrahımız :) ayın 15 i civarı gelmeyi düşünüyorum.. okulla ilişiğimi ne zaman kestirecekleri belli degil daha.. ama nasıl olsa yakınız artık.. :) sen daha sonra hiç gelmeyecekmisin?
 
Katılım
22 Mar 2008
Mesajlar
15
Ya koraycım ben ölesine dedim. şimdi tanımıyom kimseyi kaç kişi plan yaptınız nasıl anlaştınız....perioğlu 2 kişi gelicek deyince öle dedim. napim bundan 3 hafta önce gidecektik de gidemedik ya senle içimde kaldı.ondan yani....
 
Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
1,553
olur abi bilmiyorum.. benim için önemli olan sizle olayım.. motor kullanalım.. gülelim eğlenelim:)
 
Katılım
22 Mar 2008
Mesajlar
15
Evet perioğlu kim gelecek istanbuldan gelen senden başka kimse var mı? varsa yatar o iş zaten dimi. ben harita yüklicem dediğim yolu biraz sonra bakarsınız. Eğer öle bi şey yapacaksak şileden gitmeyiz e-5 veya otobandan gideriz. geri dönerken sahilden geliriz.
 
Katılım
3 Nis 2009
Mesajlar
102
orhan ve ben başka kimse yok istediğiniz yere gideriz benim için farketmez kararı siz verin.
 
Katılım
18 Tem 2008
Mesajlar
2,327
selam abiler kardeşler.nasılsınız?bakıyorum yine geziler devam ediyor.bende yarın sabah hatunla birlikte bandırma'ya gideceğiz.herkese bol kazasız ve güneşli güzel günler dilerim.:cat:
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
423
Arkadaşlar hepinize merhaba :)
Uzun sayılabilecek ama benim için hemen biten tatilimden döndüm
Döndüm ama sağolsunlar daha kapıdan girer girmez burnumdan gelmeye başladı iş yerinde sen misin tatile çıkan modunda :) Neyse artık buralardayım hepinizi çok özledim ... Bu arada Koray nerelere gidiyorsun sen hayırlı olsun tayinin ama bizden kurtulamazsın haberin olsun :)
 
Katılım
8 Ocak 2009
Mesajlar
747
Canan dediğin susturucu sökme işlemini Koray kardeşim yaptı. Güzelde ses elde etti. Zaten Koraycımda yorum yapar sana kullanımıyla ilgili.

Beyler Muhterem katılamıyor İzmit tarafına en iyisi Şile yapalım ne dersiniz? Muratcım sen Şile'ye gelebilir misin? Ayrıca ortak bir yerde buluşup hep birlikte gidelim derim ben. Evde net olmadığından bugünden kararlaştırırsak bende ona göre planımı yapayım.

dostum arkadaşım GV250 sinin susturucularını çıkardık.İlk zamanlar herşey çok güzeldi ama sonra resmen baş ağrıtmaya başladı.Gece 12 den sonra cadde sokaklar nasıl inliyordu tahmin edemezsiniz.Abartısız 1 km öteden sesi geliyor makinenin.Yakıtıda biraz arttı.Eğer düşünüyorsanız bi kez daha düşünün sonra pişman olmayın.Sese gelince ilk 3 viteste çok güzel homurtulu patırdamalı çıkıyor.4 ve 5. viteste ses çatlamaya başlıyor.

Arkadaşlar gv250 kullanıpta egzozu tamamen açtırıpta uzun süre iyi diyen görmedim pek. bizim gv250 lerden egzoz açınca iyi ses çıkmıyo gibi geliyo. ses senkronize olmuyo mrock'un dediği gibi. Mesela Korayın ilk egzoz evlere şenlikti sanki 1600 CC gibi.sonra orjinalleri takıp arka susturucuları çıkarınca ses azaldı. böyle daha iyi.:) Bizde yarın geziye katılıyoruz korayla. ama umarım koray nerde buluşacağımız hakkında konuşmuştur

ercan egzostum için yazdıklarına çok alındım :)ehehehe:) emrahın dediği gibi düşük devirde güzel patırtılar oluyor ama devir yükseldikçe hilti sesi gibi oluyor motorun sesi.. aslında içi boş olan egzostun üstüne o yanmaz kumaştan olan bezlerden sarılsa çok güzel olabilir diye düşünüyorum.. ama uzun yolda çekilmez oluyor.. :) ve kimse arkanızda kalmak istemiyor :) İSTANBULLULAR BİZ SABAH ÇIKIYORUZ ŞİLEYE GİDİYORUZ SİZİ ORADA BEKLİYORUZ :)


Bilgilendirme için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım olduğu gibi bıraksam egzostu daha iyi olacak. Zaten site içerisinde çalıştırmak istemiyorum mevcut hali ile :)
 
Katılım
18 Kas 2008
Mesajlar
1,553
burak hoşgeldin kardeşim.. bende özledim onu bırak daha motorunla birlikte yol bile yapamadık.. en kısa zamanda yapmalıyız.. ilker yettim dayan :) geliyorum abi az kaldı..
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
423
Koray kardeşim en kısa zamanda bir aksilik olmaz da yol yaparız inşallah :) Sadece işe gidip gelmekten sıkıldım hele sizlerle yol yapamamak çok fena :) Artık eve dönüşte bütün alternatif yolları denedim :) Resimler çok güzel bu arada çatlıycam burda kıskançlıktan az kaldı :)
 
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
1,367
Selam arkadaşlar...

Dün güzel ve birazda yorucu bir geziden döndük hayırlısıyla. Yorucu oldu çünkü uzun zamandır bu kadar fazla yapmamıştım, hamlamışım haliyle :)

Katılan herkese teşekkürler, gezi sonrası Muhterem'in dükkana uğradık benim zinciri temizlemek için. Ama Muhterem sağolsun eline polisaj makinesini kapıp boyanın üzerinden 3-4 kat bilmediğim malzemelerden sürüp bir güzel parlattı. Sonrada köpükle yıkayıp üzerine cila vurdu. O yorgunluğun üzerine o kadar zahmet etti sağolsun. Ben bile kendi motorumu tanıyamaz oldum birden. Acayip parladı heryeri :cherry:

Burak hoşgeldin, eee artık senin şu motoru görelim yahu. Ehliyeti aldın tatile kaçtın :p
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
423
Selam arkadaşlar...

Dün güzel ve birazda yorucu bir geziden döndük hayırlısıyla. Yorucu oldu çünkü uzun zamandır bu kadar fazla yapmamıştım, hamlamışım haliyle :)

Katılan herkese teşekkürler, gezi sonrası Muhterem'in dükkana uğradık benim zinciri temizlemek için. Ama Muhterem sağolsun eline polisaj makinesini kapıp boyanın üzerinden 3-4 kat bilmediğim malzemelerden sürüp bir güzel parlattı. Sonrada köpükle yıkayıp üzerine cila vurdu. O yorgunluğun üzerine o kadar zahmet etti sağolsun. Ben bile kendi motorumu tanıyamaz oldum birden. Acayip parladı heryeri :cherry:

Burak hoşgeldin, eee artık senin şu motoru görelim yahu. Ehliyeti aldın tatile kaçtın :p

Orhan hoşbolduk :) Bu hafta göstericem sizlere umarım siyah inciyi gerçi onun da sizler için bir hazırlanması yıkanması paklanması lazım :) Şu an pasaklı durumda kendisi feci :)
 
Katılım
25 Tem 2008
Mesajlar
1,367
Ben bu haftasonu full doluyum maalesef. Hem cumartesi hemde pazar düğünler var ve mutlaka katılmamız lazım. O yüzden bu haftasonu ben iptal durumdayım.
 
Katılım
10 Mar 2008
Mesajlar
1,203
merhabalar Arkadaşlar. ben adanadan Haluk (haluka28). koray kardeşim beni tanır. bazı özel sebeplerden dolayı motosikletimi satmak zorundayım. ama motosikletsiz bir hayat düşünemediğim ve japona o kadar para bayılmak istemediğim için bir gv 250 ile takas düşünüyorum. Aslında v-strom düşünüyordum ama bazı işler ters oldu bu sebeple imkanlarımı çok zorlanmadan motosikletten de kopmadan yapabileceğimin en iyisini yapmak istiyorum. daha çok yüksek modellerle takas olsun istiyorum çünkü gv 250 yi satmayı düşünmüyorum. 3-4 sene sonrada v-stromuda yanına kardeş olarak getirmeyi planlıyorum.

ilan linki: http://www.sahibinden.com/3lu_canta_seti_olan_tek_gv_650-07WQQaXQQ13634641WQQpXQQdisplayitem

IMG_7802_resize.jpg


IMG_0015_resize.jpg
 
Son düzenleme:
Katılım
29 Mar 2005
Mesajlar
995
Murat ,hayırdır motoru satılığa çıkarmışsın,250 lik yetmemeğe mi başladı ilk yıl dolmadan yoksa,Allah gönlüne göre bir satış nasib etsin, en kısa zamanda...
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst