Aldığın Kask ne marka ??:rendeer:
Kendi kaskımda shoei multitec, eşimede aynısından aldık. Benimki parlak siyah onunki mat siyah
hadi hayırlı olsun:cat:
Sağolasın balbar, teşekkür ederim.
Aldığın Kask ne marka ??:rendeer:
hadi hayırlı olsun:cat:

Orhan hatırlı olsun ekipmanlarınız.Hafta sonu buluşma olurda görüşürüz umarım.Gazyağını da unutmadım, gelebilirsem getireceğim.
Pazar için gezi demişken milleti gazlama amaçlı geçen pazarki gezinin resimlerini gönderiyorum. Toplu olarak photobucket'a atmıştım resimleri ama 2 gündür nete bakamadım linkleri atma fırsatım olmadı. İsteyenler buradan da bakıp alabilir:
http://s721.photobucket.com/albums/ww219/aytekaytekin/
Ayvalığa mı geliyorsunuz yoksa![]()
hadi ilk fikri ben attım
![]()
![]()
![]()
Tamam anlaştık Emrah Ayvalığa geliyoruz![]()
Şaka bir yana motorla olmasa da eşimle niyetimiz var Ayvalığa bu yaz, bir haftasonu kaçıp gelebiliriz Ayvalığa.
arkadaşlar Merhaba,
2500 km de 2007 gv 250 şu anda acil ihtiyaçtan satmak durumu ortaya çıktı. İlgilenen olursa lütfen yazın. Profil resminde göründüğü kapalı garajda kış geçirdi. Hiç yağmur görmedi. Yatması kalkması yok (allaha şükür) dediğim gibi sadece acil ihtiyaç dolayısıyla. Çevrenizde hyosung arayan arkadaşlarınız olabilir. Hikayesi ve geçmiş sicili tertemiz olduğundan emin olunabilecek 10 (on) numara bir motor.
Herkese selamlar
Güzel video çok beğendim :cat:
arkadaşlar Merhaba,
2500 km de 2007 gv 250 şu anda acil ihtiyaçtan satmak durumu ortaya çıktı. İlgilenen olursa lütfen yazın. Profil resminde göründüğü kapalı garajda kış geçirdi. Hiç yağmur görmedi. Yatması kalkması yok (allaha şükür) dediğim gibi sadece acil ihtiyaç dolayısıyla. Çevrenizde hyosung arayan arkadaşlarınız olabilir. Hikayesi ve geçmiş sicili tertemiz olduğundan emin olunabilecek 10 (on) numara bir motor.
Herkese selamlar
bigün bu tarz video çekmek lasımBalbar video güzelmiş.
Bizimde var buna benzer.Sinan çektiydi Kazımpaşa' dan dönerken.Seyretmediysen bak aşağıda;
http://www.youtube.com/watch?v=hCQM7YXjUNA