Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Evet arkadaşlar bugün güzel havayı kaçırmadım ve Korayla telefonlaşıp buluştuk. Benim bu koşturmaca arasında bu buluşma çok iyi geldi, Murat'da gelecekti Koray'ın da dediği gibi ama yetişemedi.

Herkesle bir gün mutlaka tanışıp yol almak dileğiyle :cat:

hava iyi olursa hepsini çıkarırız aradan.. cumartesi anadolu yakasında buluşur beraber geçeriz olmazmı? gerçi benim oraya gelişim 3 ü bulur sanırım..

Beni affedin dostlar :pale: Hani buluşma felan olsa 1-2 saatliğine gelebilirim yanınıza ama bu fuar beni aşar. Cumartesi ve Pazarda buralarda yapılması gereken işler var.

olsun gadaşım.. sen şu tatlı telaşını atlat ondan sonra buluşuruz sık sık.. fuar desen her sene var zaten.. :) daha genciz :) :)

Arkadaşlar merhaba;

Orko-ye, Koray ne güzel gezmişsiniz beraber.Gelecektim fakat yetişemedim.
Burak fuar organizasyonuna VARIM DİYORUM.Gününü, saatini belirleyelim arkadaşlar.

Beni affedin dostlar :pale: Hani buluşma felan olsa 1-2 saatliğine gelebilirim yanınıza ama bu fuar beni aşar. Cumartesi ve Pazarda buralarda yapılması gereken işler var.

Orhan eğer fuar dışı krom falan parlatırsak katıl sen de bizlere :):) Ama Koray'ın da dediği gibi sen bu tatlı telaşlarını atlat fuar çoook hele ki bizlere gezi çok :):)

Öznur merhaba, senide gördüm galiba.Burak 'mı gelecek fuara senmi.Yazı turamı atacaksınız.

Arkadaşlar merhaba;

Orko-ye, Koray ne güzel gezmişsiniz beraber.Gelecektim fakat yetişemedim.
Burak fuar organizasyonuna VARIM DİYORUM.Gününü, saatini belirleyelim arkadaşlar.

:cat: süper diyorum bakalım tam bir adet alalım ona göre planımızı yapalım arkadaşlar :) Koray'a cumartesi 3'ten sonrası uygundu galiba :) Tarkan nerelerdesin hiç ses soluk yok senden :silent: :)

evet saat ve yer ne olacak? ya beyler bir topic açsak gv 250 cilerin muhabbet sayfası diye olmazmı? modlardanda rica edelim bilgilendirme yazıları haricindeki sohbetleri taşısınlar oraya eğer çok zor değilse.. olmazmı? murat hava kararınca orhan gitmek zorunda kaldı o da çok istiyordu tanışmayı.. evet cumartesi 2 de ders bitiyor.. 2 de yola çıkabilirim..

Öznur merhaba, senide gördüm galiba.Burak 'mı gelecek fuara senmi.Yazı turamı atacaksınız.

Murat heralde biz ancak arabayla geliriz malum ehliyet yok karşıya geçmek zor ehliyetsiz :) ya da aranızda bizleri artçı olarak almak isteyen gönüllü arkadaşlarımız olursa o konuda bişey diyemem ben :cherry::cherry::cherry:

merhaba arkadaşlar,
ne guzel paylaşımı seven iki insan olarak buluşup gezmişsiniz.

oysa bizde işler pek oyle yürümüyor...her ne kadar bizimki hafta içi elimin altında olsada, tek başıma kullanmak istemediğimden burağı bekliyorum.o ise ilk fırsatı bulunca kendi adına değerlendirmeyi tercih ediyor.:pale:
işte böyle bir paylaşım bizimki, yazı turalara gerek olmayan...kimin geleceğinin belli olduğu Muratcım:salut:

Koray sağlık olsun.Bir sonrakinde siz bana İzmit 'e gelirsiniz.Bende size mangal yaparım.Koray saat 2 den sonra dönüş için karanlığa kalabilirsin.Karanlıkta dönebilirmisin??
Burak ben bir artçı alabilirim.Bir kişi daha bulursanız arabayla gitmek zorunda kalmazsınız.

merhaba arkadaşlar,
ne guzel paylaşımı seven iki insan olarak buluşup gezmişsiniz.

oysa bizde işler pek oyle yürümüyor...her ne kadar bizimki hafta içi elimin altında olsada, tek başıma kullanmak istemediğimden burağı bekliyorum.o ise ilk fırsatı bulunca kendi adına değerlendirmeyi tercih ediyor.:pale:
işte böyle bir paylaşım bizimki, yazı turalara gerek olmayan...kimin geleceğinin belli olduğu Muratcım:salut:

:salut::salut::salut:
ben hiç böyle bilmiyordum durumu :) geçen akşam yaptık gerçi antreman
yola çıkmaya başladı öznur da yavaş yavaş bu hafta da gelişcek inşallah :)
Dediğim gibi biz arabayla geliriz büyük bir ihtimalle iki kişi olarak :)

Arkadaşlar fuar zamanı havanın durumu nasıl olur bilmem ama ilk defa E5'e çıkacaklar (mesela Koray) çok dikkatli olmalısınız. Çünkü gerçekten en tehlikeli yol bence E5. O yüzden motorla giderseniz lütfen çok dikkat edin.

Murat evet bu seferde kısmet olmadı, kısmet artık bakarsın bir sonraki sefere İzmit'e geliriz hep beraber :)

arkadaşlar bu arada koray ikidir aynı şeyi teklif ediyor, forumda sosyal paylaşımla teknik paylaşımı ayıralımmı diye...
teknik konuların bir yerde toplanması sonraki araştırmalarda da faydalı olacaktır kanısındayım. nasıl bir adım atılması lazım koray?

beraber gitmeyecekmiyiz? beraberde döneriz.. eğer hava iyi olursa hava 7 gibi kararıyor.. oradan 6 gibi çıksak çokmu erken olmuş olur? daha önce bmw ile ağvadan döndüm gece ama e5 ten çekiniyorum açıkçası.. artçılıda kullandım ama istanbul oluca konu tedirgin olurum.. yinede yavaş yavaş gideriz derseniz bir kişide ben alırım :) bu arada öznurun da dediği gibi 2 dir söylüyorum :) ayıralımmı sohbet sayfasını.. sanırım 1 topic açmak yeterli olacaktır.. sonra oradan devam edicez.. teknik konularda oraya yazılacak..

Son düzenleme:
Koray sağlık olsun.Bir sonrakinde siz bana İzmit 'e gelirsiniz.Bende size mangal yaparım.Koray saat 2 den sonra dönüş için karanlığa kalabilirsin.Karanlıkta dönebilirmisin??
Burak ben bir artçı alabilirim.Bir kişi daha bulursanız arabayla gitmek zorunda kalmazsınız.

Murat sağolasın :) Şu meşhur mangalını görmeye bi İzmite geliriz :)
Hava durumuna göre veya hiç riske girmeden karanlık falan da var dediğin gibi Orhan'ın da dediği gibi E5 olayı da var arabayla mı gitsek direk?

Evet arkadaşlar E5'ten çekinin bence de özellikle benim gibi yeni motora başlayan arkadaşlar.

Öznur bugün Korayla konuştuk o meseleyi. Demek istediği çok yerinde bence. Çünkü GV 250 almak isteyen biri bizim topici okuyor ve bizim geyik muhabbetlerimiz arasında bilgi almaya çalışıyor.

Yeni topic açarız sohbet için ama eskilerinin o topice taşınması durumu olabilir mi bilemiyorum.

aslında teknik konuları yeni açacağımız yere taşımak ve oradan devam etmek daha rahat olur.nasıl yapılacağını bilen birinin topiği açmasında fayda var diyoruz değilmi...herkes okumuştur herhalde...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar