Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Amin efenim amin çok teşekkür ederiz :) Koray merak etme kendisini engellemiyorum zaten hele bi kapsın şu airbraş işini ben inanıyorum şahane çizimler yapıcak :)

Airbrush işinde iyiyse ilk müşterilerden biri ben olabilirim, çamurluklar ve depoya realistik alev deseni düşünüyorum :)

Airbrush işinde iyiyse ilk müşterilerden biri ben olabilirim, çamurluklar ve depoya realistik alev deseni düşünüyorum :)

Draggy normal çizimleri gerçekten çok iyi bakalım umarım aynısını airbrusha da uygulayacak bence yeter ki kendisine güvensin :)
Tarkan tabii ki ilk müşteriler bizler olucaz :):) Ben kobay olarak kullanılmayı kabul ettim :)

Draggy normal çizimleri gerçekten çok iyi bakalım umarım aynısını airbrusha da uygulayacak bence yeter ki kendisine güvensin :)
Tarkan tabii ki ilk müşteriler bizler olucaz :):) Ben kobay olarak kullanılmayı kabul ettim :)

Burak senin siyah motora da güzel olur airbrush :cat:

evet bende düşünürüm siz yaptırında bende sonra yaptırırım. Kiç olmazsa öznurun eli alışır ustalaşır :)

bende deponun üstüne bir keman çizdirmeyi düşünüyorum.. e artık ilk destekleyenlerden olduğum için bikaç sıra öne alırsın beni :) kolada yay dövmesi ( keman yayı)

arkadaşlar biliyosunuz bu işler sabır işi...tabi önce sizin sabırınız zira benim bu işi öğrenmem bi 6 ay, uygulamaya başlamam artık ne olur bilemem...

başımızı bu yola bi kere koyduk, ama sizlerinde desteğiyle yürüyüp gitcem inşallah:p

sorun değil bekleriz nolucak.. :) ehehehe bu arada siz aynı anda online olamıyosunuz dimi ? :) :) :) bir motor daha.. bir bilgisayar daha.. :) :) herşeyden 2 tane :) :) yandın burak :) :)

sorun değil bekleriz nolucak.. :) ehehehe bu arada siz aynı anda online olamıyosunuz dimi ? :) :) :) bir motor daha.. bir bilgisayar daha.. :) :) herşeyden 2 tane :) :) yandın burak :) :)

yok walla hanım görmesin ama şimdi foruma da girdi hakkaten dediğin gibi iki erkek kardeş moduna girdik tam :p:p evde bilgisayar kavgası çıkmadan Öznur'un bilgisayarını tamir etmek yani format atmak lazım :cherry: bu konudaki tembelliği en kısa zamanda ortadan kaldırmak lazım :cherry:
Koray bu arada dövme için http://www.beyoglubeyoglu.com/kulturvesanat/sacredtattoo/sacredink.htm adresine bir bak istersen :)
Efem şimdi hanım air braş çalışıo ona veriorum bilgisayarı :cherry::cherry::cherry:

burak iyiymiş hakkatten sanatçı.. bende 3 boyutlu gibi istiyorum yayı.. umarım bu yaz yaptırabilirim..

Koray adamın detay işleri çok iyi :)
Sana tavsiyem yaza yaptırma yazın işkence olabilir dövme yaptırmak çünkü bir hafta su değdirmemen ve güneşe çıkarmaman falan gerekiyor yani ilk yapıldığında bakım yapman lazım 4 saatte bir kremlemek falan gerekiyor. Sonuçta ilk yapıldığında açık yara oluyor :) Korkutmıyım seni fazla şimdi :) Ama güzel bir şey isteyerek yaptırırsan. Ben de ikinciyi yaptırcam inşallah :)

Dioguardi Koray'ın dediği gibi sahibinden'e baktım mı ? Bir de hangi şehirdesin ben yakın zamanda aldım motorumu mesela en azından baktığım motorlar içinde olan varsa onlar ile ilgili fikir verebilirim sana.

evet uzun bir suredir takip ediyorum motosiklet neti, benim ilk motorum olacak, acaba hakimiyet sorunu yaşarmıyım diye düşünüyorum ? bazıları sehir içinde manevra kabileyitinin az oldugunu soyluyorlar bunlar kaygılarım..
(istanbuldayım)

baktıgım bazı motorlar şunlar :

4000 tl : http://www.sahibinden.com/temiz_gv_250-14WQQaXQQ10356943WQQpXQQdisplayitem

5000 tl - ekstraları var : http://www.sahibinden.com/7000_km_de_2006_model_hyosung_gv_250-02WQQaXQQ10732715WQQpXQQdisplayitem

4000 tl : http://www.sahibinden.com/2006_model_gv_250-88WQQaXQQ5072983WQQpXQQdisplayitem

5400 tl : http://www.sahibinden.com/1600_km_de_2007_model_garantili_gv_250-02WQQaXQQ11863663WQQpXQQdisplayitem

5750 : http://www.sahibinden.com/980_km_de_2007_model_gv_250-55WQQaXQQ12458924WQQpXQQdisplayitem

valla tavisyelerinizi bekliyorum.. bütçem 5500-6000 gibi ama iyi bir şey çıkarsa biraz daha cıkabilirim.

Son düzenleme:
benimde ilk motosikletim.. ve hakimiyet sorunu yaşayacağını sanmıyorum.. kullanımı rahat ve keyifli.. hantal değil.. ama scooter gibide değil tabi.. linklere baktım.. eğer durum kasmayacaksa en düşük km lisi ve en temizine karar ver hepsine baktıktan sonra derim ben ve sözü tecrübelilere bırakırım :) şimdiden hayırlı olsun..

Koray adamın detay işleri çok iyi :)
Sana tavsiyem yaza yaptırma yazın işkence olabilir dövme yaptırmak çünkü bir hafta su değdirmemen ve güneşe çıkarmaman falan gerekiyor yani ilk yapıldığında bakım yapman lazım 4 saatte bir kremlemek falan gerekiyor. Sonuçta ilk yapıldığında açık yara oluyor :) Korkutmıyım seni fazla şimdi :) Ama güzel bir şey isteyerek yaptırırsan. Ben de ikinciyi yaptırcam inşallah :)

beraber gideriz belkide bakarsın.. mayıs gibi..

Son düzenleme:
koraycım, sen bana nasıl bişi istediğini tam tarif etsene hazır musaitken bişiler bakim bende...viyola yayı demiştin ama ne boyutta olacak ve ne kadar detaya girelim?

öznur air brş için diyosan :) deponun üzerine keman resmi.. dövme için diyorsan ; dirsekten bileğe kadar keman yayı..

valla ben bu resimleri bulmuştum:)
dövmeden bahsediyorum aslında ilk olarak. an kısa vadede o olacak gibi görünüyor.

dövme fotoğraf gibi bişi olmayacak ama dimi. çizgisel olacak herhalde.sade bişi istiyosun galiba. kombinasyona karşıyız?

evet aynen öyle.. :) burağın bana gönderdiği linkteki örümcek ve kertenkele gibi sanki 3 boyutluymuş gibi duracak.. :) çokmu şey istiyorumki.. :) ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar