Evet Koray anlatmaya çalıştığım buna yakın şeyler.İşlemi yapan arkadaş amatör şartlarla iyi iş çıkarmış.Ben olsam burada tam kapalı tip yağlama gerektirmeyen kaliteli (SKF yada FAG) rulman kullanırım.Ayrıca sana başka bir tavsiye ; motoruna her ne yaptırıyorsan, mümkünse iş bitene kadar aracın yanından ayrılma.Emin ol birçok usta mal sahibi varken daha özenli çalışır.
Evet yağsız rulman ses çıkarır.Nasıl tarif edebilirim? Daha çok metal metale sürtme sesi gelmesi gerekir.Vınlamaya yakın bir sestir.
Selam arkadaşlar,
Biraz önce geldim eve, yeni dairenin kontratı yaptım, yarın sabahta elektrik ve suyu açtırıcam. Sizlerle paylaşmak istedim.
Murat süpersin hemen yetiştin Koray kardeşimin sorusuna :cat:
Beyler resimleri görünce nasıl dövündüm bilemezsiniz, her öğlen oturup yemek yediğim yerlerde oturmuşsunuz Carrefourdaale:
Neyse inşallah bir sonraki sefere aranızdayım.

Mrock merhaba; Naçizane tamir ettiğim makineler ile ilgili tecrübelerimi sizlerle paylaşıyorum.Açık konuşmak gerekirse motosiklet uzmanı değilim ama sonuşta bütün makineler birbirine benzer.Arızalı bir rulmanı fark etmemen mümkün değil.Arızalı rulman seni önce hafif bir titreşim ve sesle (vınlama diye tarif edebiliyorum) uyarır.Daha titreşim ve ses artar ve bir süre sonra rulman iş görmez hale gelir( ya dağılır yada kilitler).
Arkadaşlar hepinize iyi geceler.Ben kaçıyorum.