Kilitlerse çok kötü bir olay, düşünün arka teker ve ya ön teker gitmeye çalışıyor ama diğer teker gitmiyor, allah korusun ::miiz1:: , bilmiyorum sizin motorlarda tekerleğe balans yaptırıyor musunuz ama 6 ayda bir ben balans kontrolü yaptırıyorum, o arada da gresletiyorum yatakları ve rulmanları, eğer balans kontrolü yaptırtıyorsanız gresleme yapmasını da istetin Buz motorda yaptırıyorum, memnunum![]()
Kilitlerse çok kötü bir olay, düşünün arka teker ve ya ön teker gitmeye çalışıyor ama diğer teker gitmiyor, allah korusun ::miiz1:: , bilmiyorum sizin motorlarda tekerleğe balans yaptırıyor musunuz ama 6 ayda bir ben balans kontrolü yaptırıyorum, o arada da gresletiyorum yatakları ve rulmanları, eğer balans kontrolü yaptırtıyorsanız gresleme yapmasını da istetin Buz motorda yaptırıyorum, memnunum![]()
Draggy bende yaptırmak istiyorum şu balans ve gresleme işini. Bu Buz Motor Bostancı köprüsünün orda yan yola giderkenki bir motorcu var orası mı? Doğru mu hatırlıyorum?
Tam üzerine bastın :wiinkk: ama döküm jantta balans ayarı var mıdır onu bilmiyorum açıkcası![]()
Son bir şey daha o zaman dostum. Ne kadar tutuyor bu balans ve gresleme işlemi? Senin adını versek indirim yapar mı :cherry:
Lastik patlamıştı, ön tekeri vız vız 10 sn de söktü :cyclopsan -ki ben Edirne'de yarım saat uğraşmıştım :mrgreen: Lastiği tamir edip balans makinasına soktu, balans ayarı sağlam çıkmıştı, bilyaları gresledi, ön fren den ciyaklama geliyordu balata spreyi sıktı hepiciği 35 tl aldıMaalesef tanıdığım değil ama ilk gidişimde farklı bir eleman vardı, yukarda yaptırdıklarımı ise uzun saçlı motorcu bi eleman yaptı, Balans kontrolü basit bir işlem, makinaya takıyor kontrol ediyor, tekerlek tamirinden sonra kontrol etmesi ve diğer yağlama işlemlerini de ben istemeden yapması artı puan bence :wiinkk:
[/QUOTE]evet arkadaşlar beklenen gün geldi ve erinmedim bu saatte sonunda aranıza katıldım.:rendeer:
kaç gecedir takıntılı bir şekilde airbrush araştırması yaptığımdan mutevellit normal hayattan el ve ayak çekmiş bulunmaktaydım...
bugun üsenmedim bir umutla karşıya customchoppers'a bilem gittim...her ne kadar orada içimden dışarı çıkmayı bekleyen canavarla ilgilenmemiş olsalarda :salut: vazgeçmiycem azimle argeye devam...
artık yarın akşam bilgisayara tekrar kavuşana kadar elveda...![]()
evet abi yengemiz..BURAKCIM tekrar takrar maşallah ikinize nazar değmesin abi.. ömür boyu mutluluklar...
![]()