Draggy doğru diyosun bizim buralar sakin gerçi hele bu saatte
Ben dayanamadım bir tur atıp gelicem arkadaşlar
Ben dayanamadım bir tur atıp gelicem arkadaşlar
draggy birdahakine mazeret yok abi.. en kısa zamanda buluşuyoruz zaten düzeliyor havalarda.. bizlesin tamammı?aceof , sen ve orhan yoktunuz tam olamadık... TARKAN ; starbucksta çekilenlerde vardı abi
( bu arada bir dijital kamera şart oldu artık...
kalite farkı...
hadi hayırlı olsun burak.. beyler denedim film indirmeyi ama bilgisayar kullanma özürlü kardeşiniz başaramıyor.. online izleyebiliyorum ama..daha önce izledinizmi bilmiyorum ama ben torque diye bi film buldum iyiymiş öneriyorum.. tarkan tekrar teşekkürler..
"toeque" çok sıkma bir film, ss lerle kroswari hareketler falanama izlerken keyif alıyorsun o ayrı
![]()
selamlar, ben de bu motordan almayı düşünüyorum 2. el olarak, yakınlarınızda var mıdır satan ? kaç bin km ye kadar olanları tercih edeyim?
hadi hayırlı olsun burak.. beyler denedim film indirmeyi ama bilgisayar kullanma özürlü kardeşiniz başaramıyor.. online izleyebiliyorum ama..daha önce izledinizmi bilmiyorum ama ben torque diye bi film buldum iyiymiş öneriyorum.. tarkan tekrar teşekkürler..
selamlar, ben de bu motordan almayı düşünüyorum 2. el olarak, yakınlarınızda var mıdır satan ? kaç bin km ye kadar olanları tercih edeyim?