Dostum sende süper adamsın. Adam gibi adamsın :cat:
Üzmezsin üzmezsin, kendin gibi olduğun sürece (ki aksini düşünmem) üzmezsin kardeşim benim...
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
Dostum sende süper adamsın. Adam gibi adamsın :cat:
Üzmezsin üzmezsin, kendin gibi olduğun sürece (ki aksini düşünmem) üzmezsin kardeşim benim...
:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:
gadaşım koruma demirinede havaları beklememiz gerek dimi? gerçi eskişehirden haberde bekliyoruz.. ben biraz kalın olsun istiyorum aslında bir sakıncası varmıdırki motora?
ben gerçi hala anlamış değilim nereye monte ediliyor ve nasıl düşmelerde sağlam kalıyor? sonuçta orjinal takılabilecek biryeri yok delikmi açıyorlar biryere? dragstarın koruma demiri uyarmıki bizimkilere? eğer olabilecek gibiyse ve başka dragstarlı arkadaşlar yoksa verebileceğin ,deneyebiliriz aslında..belki 2 tane çıkar
![]()

ben canlandıramadım gözümde ama sonuçta bizim alacaklarımızda buna benziyordur sanırım.. o zaman buluşmaya geldiğimizde ben alırım onu deneriz en azından.. sende bakarsın uyar veya uymaz dersin.. ben anlamam çünkü![]()
eğer uymazsada teklif ettiğin için çok teşekkür ederim draggy mutlu ettin beni abi..
Tarkan çok sağolasın dostum. Amin inşallah iyi dileklerin için teşekkürler.
Aynen öyle Korayım kardeşim. Hatta bizim nikahta o dediğin yerde kıyılıyor 10 Mayısta :cherry: O çamların içindeki cafe de Çamlık Cafe, biz havalar güzelken CBF ci arkadaşlarla her Cuma orda buluşuyorduk. Zaten havalar düzelsin ordan geçeriz Bostancıya yada Caddeye sahilden giderken.
bu benim sisibar
bu orhan gadaşımın
bu da ilker kardeşimin sisibar (orjinal)Koray, Orhan süpersiniz valla ne diyim size :cherry: güzel güzel gezicez bol bol merak etmeyin hiç![]()
Orhan dediğin gibi şu havalar bi düzelsin zaten beni bu kötü havalar mahfetti bugün de alamıyoruz motoru bir gün daha yatıcak bayiideale:
Evet yaa ağzın kulaklarına varmıştı evin önünde turlarken kardeşim benim
Yok değmiyor Korayım, ama yine de L demir yaptırmış adam, o demir çok basit bir şey demircinin 10 dk.lık işi. Zaten toplanalım ayrıntılı inceleriz makinalarımızı :cherry: