Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar kasklar konusunda geçenlerde "cerrahi" ile yazıştık da, aslında düşününce banada çok mantıklı geldi, açılabilir kasklardansa ful kapalı kasklar daha mantıklı geldi bana... Allah korusun bir çarpma anında açılırsa yüzünün nerdeyse tamamı herhangi bir yerle temasa hazır olur:S kötü olucaktır buda..
oumar doğru söylüyorsun.. bende öyle düşünüyordum aynı soruyu feyizoğlundakilere sordum o da benim aldıgım airoh çeneden açılır kaskla birinin otobüsün altında kaldığı ve kırılmadığını ve ayrılmadığını söyledi ( daha önce yazmıştım bunu )ama hiçbir şeyin garantisi yok.. bu arada avatarın altında balıkesir yazıyor yoksa balıkesirdemisin?

evet şuanda okul tatilde ve ben balıkesirdeyim... İzmirde okuyorum, Balıkesirde evim var, Ruhumda kütahyada:D

haftaya çarşamba balıkesirdeyim buluşalım bi çay içelim... :) ne şanslıyım farkndamısınız hiçbiriniz tanışmadan hepinizle tek tek tanışıyorum :) :)

Çok memnun olurum Koray abi.. Haberleşelim buluşalım... Bakarız mrockta atlar gelir??

özelden telefonu gönderiyorum.. tüm isteyen gv cilere telefonu özelden gönderebilirim bu arada herhangi bir durumda gebze ayvalık balıkesir tarafında bişey lazım olursa yardımcı olurum.. :)

koray kardeşim resimde gösterdiğim gitar ve anfiyi istediğim fiyattan aldım,elektronun ayarlarıda tamam keyfim yerinde.Yönlendirme ve yardımın için tekrar teşekkürler. ses ve performans süper oldu. :wiinkk:

koray kardeşim resimde gösterdiğim gitar ve anfiyi istediğim fiyattan aldım,elektronun ayarlarıda tamam keyfim yerinde.Yönlendirme ve yardımın için tekrar teşekkürler. ses ve performans süper oldu. :wiinkk:

abi çok sevindim ben bile heyecanlandım :) benimde aklımda ilk önce buzuki (yunan halk çalgısı) sonrada klarnet var ama biraz zamana ihtiyaç var ekonomik olarak.. :) birde birlikte çalarsak buluşmalarda ne güzel olur.. birazcık yardımım olduysa ne mutlu bana.. :) EMRAH ; gel hadi be süper olur.. :) zaten darıcaya gelmedin :( varsa fırsatın gel hadi... :)

peşin fiyatının altında bir fiyata 6 taksit yapmasalar bende şu sıralar zor alırdım. Hedefimde hala Amerikadan getireceğimiz çift performans eksozu var. Taksit şansı olsa çoktaan almıştım ya hayırlısı. :) Yola motorla çıkan sevgiye,kardeşliğe gaz açan herkesle birgün buluşmak dileğiyle.Saygılar :cat:

şaka yapıyorum emrahcım biliyorum ozamanki koşulları.. şu havalar bir düzelsin buluşuruz ortalarda hepimiz sonrada ayvalık buluşması zaten... VİCEROY ABİMİZ ; çok uygun olmuş gerçekten benim istediğim buzuki 4000 lira o yüzden şu ara zor.. arada bizim içinde çal.... :)

süper olur... uyar. aynı şekilde belli olmayan tarihlerde izmirde olucam ama ayvalık için vaktim olucaktır bende varım

Yüklü atlarımızla orta yerde buluşuruz(bursa olabilir).AYVALIK/Cunda Ada kamping de çadır atarız. Güzel bir koy sizler ve motorlarımız.Kadehimi şimdiden kaldrırıyorum o zaman :p ::cheeeeer::cheeeeer

Son düzenleme:
ya emrah bak bu kadar heveslendirip sonra atlamayalım bu planları.. valla çok çalışıyorum cumartesi pazar bile... sırf bu buluşmanın gazıyla.... :)

slm KARSAVURDAN bende izmirde oturuyorum gv mi yeni aldım.daha 500 km yaptım ilk motorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar