Arkadaşlar Merhaba ya da iyi geceler,
Yaklaşık 2 haftadır bu başlığı okudum ve sonuna geldim.Anlayacağınız gibi GV250 de karar kıldım ben de. Aşağıdaki linke bakıp düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim.
Sanırım kendimi biraz da olsa zorlayarak sıfır kilometre alabilirim. Düşünceleriniz önemli arkadaşlar...
şimdiden memnun oldum tanıştığıma
http://www.sahibinden.com/2009_s_t_gv_250_-01WQQaXQQ7487003WQQpXQQdisplayitem[/QUOTE
hoşgeldin.gv 250 oldukça rahat ve güzel bir motor.çok fazla sorun çıkarmayan rahat rahat binebileceğin bir motor.sıfır km motor alırsan rodajını dikkatli ve iyi yapman gerekir.ve motoru aldıktan sonra maddi olarak zarar edebilirsin yani 7500 tl verip aldığın motoru satmak istediğinde 6000-6500 arası satmakta bile zorlanabilirsin.ama ben satmayıp uzun yıllar bineceğim diyorsan tmm sıfır al.ama 2 sene sonra daha büyük bir hacimli motora geçerim diye düşünüyor ve geçiş motoru olarak alacaksan o zaman kesinlikle temiz bir ikinci el tavsiye ederim.koray abinin dediği gibi gv 250 ile s&t arasında biraz farklılık var.yeni olan s&t'de enjeksiyon ve kesici gibi özellikler mevcut ve tek egzost ve tek renk seçeneği var.gv 250'de az da olsa gaz kesme problemi yaşayabiliyorsun ama yeni s&t'de sanırım bu olay da çözülmüş.ama yinede ikinci el temiz bir gv 250 almanı tavsiye ederim.aklına takılan her türlü konuda başlığa bize yazabilirsin.