beyler internetin başında oturamıyorum bizimkilerle içeride oturuyorum arada bakıyorum.ilkercim ben de bu yüzden pantolon ve botu ertelemiştim maalesef. gerçi ben de okudum feyizoğlundaki yorumları. sadece bir eleman kaskın içinde çok gürültü olduğundan bahsetmiş 2 yıldız vermiş.istersen şimdilik pantolonu ertele, kaskı da içine sineni al..bir de bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek bu konuda.. onların da yorumlarını alalım..ORHAN ; ilk defa Ayvalık'tan bir an önce dönmek istiyorum. Ey iki teker sen nelere kadirsin.. Gelir gelmez yanındayım kardeşim..
emrah düne kadar kafamdaki mont bu nic marka monttu ve kask olarakta airoh sv55 alacaktım ama pantolon da alayım diye kalita ve fiyat olarak biraz daha düşük modeller seçtim.ama o gösterdiğin mont hala içimde kaldı
emrah sen hala gdr marka kaskını kullanıyor musun?ya rüzgar alıyor mu içine?memnunsan artık gözüm kapalı senin kasktan alacam artık
ya bu arada o montun fiyatı 219 tl olarak biliyorum.kargo dahil 225 falan ouyor galiba.indirime mi girmiş?